2777
2789
عنوان

خانومایی ک بچه هاشون کلاس زبان میرن یه لحضه....

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 24 پست

بنظرم از ده یازده سالگی بزار چون زبان اولش اسونه یکم که سطحش بالاتر رفت با توجه ب سنش یادگیری شون مشکله .مثلا کسی که چهارده سالشه و کسی که هفت سالش باشه تو یه کلاس هستن و هر دوشون هم همون سطح رو دارن میخونن..البته این تجربه ی شخصی منه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم از ده یازده سالگی بزار چون زبان اولش اسونه یکم که سطحش بالاتر رفت با توجه ب سنش یادگیری شون مش ...

دختر عموهام اخه از ۶ سالگی رفتن و دوم دبیرستان مدرکشونو گرفتن و الان ۲۸ سالشونه زبان انگلیسی .کره و الانم درحال یادگیری ایتالیاییه میگم دیر میشه الان ذهنشون بازه

دختر من از کلاس اول رفت هنوززز داره مبره ولی خب خدب بلد نیست صحبت کنه.متوجه میشه ها ولی اینکه بخواد ...

چن روز دیگه میرم برا ثبت نامشون حتنا میگم این مورد رو.ولی خب مربیاشون حرف اول رو میزنن خیلی خوبن و کاربلد ممنون ک گفتی حتنا میگم بهشون 

دختر عموهام اخه از ۶ سالگی رفتن و دوم دبیرستان مدرکشونو گرفتن و الان ۲۸ سالشونه زبان انگلیسی .کره و ...

من پسرم رو گذاشتم از سن پایین بازدهی خوبی ندادبخاطر همین معلم خصوصی براش گرفتم خیلی بهتر بود..چون از سن پایین میفرستید باید خودتم درگیرش بشی و پا ب پاش بیای..