2777
2789

من به دلایلی عمل لابیاپلاستی انجام دادم توروخدا زخم زبون نزنید قضاوتم نکنید من حال روحیم خوب نیست اصلا 

با این که مجردم متاسفانه کل لابیاهای منو برداشته فقط بالای مجارای اداری یکم کلیتوریس گذاشته پایین چون از ته تمام لابیاهارو برداشته هیچ محافظی نیست ورود.......اندازه ۵ سانت اینا باز شده 

ازدواج کنم خودم بگم ؟؟؟

آخه اگه نگم باخودش چه فکری میکنه 

لطفا کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که باید بگی 

کاریه شده هیچ کاری نمیشه کرد 

اخر دختر خوب میزاشتی بعد عروسی 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اگه نگم بنظرتون میفهمه؟

صد در صد بعدا به مشکل میخوری 

حتماااا قبل خواستگاری بگو 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اخه دکتر گفت متوجه نمیشه نمیدونم واقعا

مگه میشههههه 🤔🤔🤔 دیگه طرف باید خیلی ابله باشه نفهمه الان خودت چی فکر میکنی