2777
2789
عنوان

مسخره می کنم منو همش دلم گرفته🥲

210 بازدید | 8 پست

مامانم همش مسخره می کنه منو و تو جمع از بد میگه

من همیشه اهمیت ندادم به هر حال مامانمه 

ولی الان که توی امتحان هامه خیلی دارم اذیت میشم همش بهم استرس وارد می کنه.

به بابام گفته این تا یکی بالا سرش نباشه درس نمی خونه درس هاش رو بلد نی خیلی بخونه بتونه بالای ۱۰ بیاره قبول بشه 😭

هر وقت دهنم رو باز می کنم یه چیزی میگم به بقیه چیز می کنه که « نمی فهمه ولش کن » خیلی خجالت می کشم جلوی فامیل دوستام و بقیه 

یه بار خیلی ناراحت شدم یکی از دوستام گفت انگار مامانت بقیه بچه هاش رو به دنیا آورده تو رو از تو جوب پیدا کرده 

میخواست شوخی کنه مثلاً😐

تبدیل شدم به موضوع شوخی و خنده 

می ترسم برم بهش بگم بعدا بره بگه همینم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین خانواده مارو بدبخت کرد اعتماد به نفسمون شادیم نو گرفت من مطمئنم برم پیش تراپیست صدتا درد از من در میاره که مربوط به خانوادست

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

صد بار گفتم این کارا چیه ولی ب خودش نمیگیره یا مثلا با رفتارش میگه برام مهم نیست این جوری بنظرم تو ه ...

آخه به درس هام داره صدمه می زنه

الکی مثلاً بهش میگم بیا ازم بپرس ببین خوندم منم مثل بقیه 

میگه تو که نخواندی الکی چرا ژست درسخوان ها رو میگیری؟

آخه به درس هام داره صدمه می زنه الکی مثلاً بهش میگم بیا ازم بپرس ببین خوندم منم مثل بقیه  میگ ...

نمره هات که بیاد میفهمه دیگه

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.