2777
2789

طوطیم دو روز تقریبا با زور مدفوعشو دفع میکنه حجمشم بیشتر شده

الانم بی حاله تو گوگل زده یبوسته و با روغن کرچک یا روغن زیتون میشه درمانش کرد کسی تجربشو داشته؟

استرس دارم نمیدونم چیکار کم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب بهش بده 

طوطی من هروقت سیب و تخمه میخوره اس اس میشه 

حواست باشه تفاله های سیبو نخوره ها طوطی من فقط آبشو میخوره یعنی یه تیکه سیب میذارم براش خودش گاز گازیش میکنه آبشو قورت میده تفاله شو تف میکنه 

اگه میتونی دکتر ببرش خدایی نکرده مریض نباشه 

تو آبِ آبتنیش یه چندتا قطره سرکه هم میریزم هرازچتدوقتی  که ضدعفونی شه 

تونستی خبرم کن که بهتر شد یا نه

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
گریه برای چیه، میگم ببر که خیالت راحت شه، ما که دکتر نیستیم عزیزم، بااینکه تاخالا چندتا طوطی داشتیم ...

خیلی بهش وابستم از بچگی بزرگش کردم میمیرم طوریش بشه☹

حتما میبرمش

خیلی بهش وابستم از بچگی بزرگش کردم میمیرم طوریش بشه☹ حتما میبرمش

نه آن شاء الله که طوری نمیشه ، حالا فردا ببرش، من هر موقع میترسیدن برای پرنده هام که طوری بشه ، 😅دعای رفع مریضی حیوانات میخوندم روی آب میدادم بخورن، سوره حمد و توحید و ناس و فلق و قدر و آیة الکرسی میخوندم رو آب و میپاشیدم روشون، خوب میشدن ، 

خدا نگهدارهشون داره واست❤🥺

عزیزم...دیگه ندارمشون...مال سالها پیش..طوطی سبزک و عروس هلندی و طوطی برزیلی و..جوجه و ...اینا بودن طی سالهای مختلف که دیگه نیستن ندارم الان حیوون خونگی...

عزیزم...دیگه ندارمشون...مال سالها پیش..طوطی سبزک و عروس هلندی و طوطی برزیلی و..جوجه و ...اینا بودن ط ...

آها 

منم بهش خیار سبز و سیب دادم الان دیگه کسل نیست حالش بهتره😍❤