من یه اسم دیگه انتخاب کرده بودم یکی از فامیلامون گذاشت رو بچش با اینکه گفته بودم و میدونست
دیگه الآن نظرم رو شاهانِ یه عده میگن خوب نیست چیکارکنم فقط دوهفته مهلت دارم😭
اسم پیشنهاد بدید
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
ولی من خوشم نمیاد اول اینکه جزء اسماییه که یهو مد و زیاد شد، دوم اینکه حس میکنم جمع شاهه شاهان. مثل درختان، معلمان
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
شاهان خیلی قشنگه . چیکار ب نظر بقیه داری. اسم بچه یه جیزیه ک باید ب دلت بشینه. من هزار جور اسم نگا ...
خب فردا میخواد تو اجتماع بچرخه میترسم مسخره شه این اسم
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
خب فردا قراره تو اجتماع بچرخه میترسم این اسمش مسخره شه
هرچی که به دلت میشینه ولی من خوشم نمیاد اول اینکه جزء اسماییه که یهو مد و زیاد شد، دوم اینکه حس میک ...
خب ماهان هم جمعِ
چرا از بقیه نطرخواهی میکنی یا چراازالان اعلام کردی هرکی پرسید بگو اسمش معلوم نیست فعلا بدنیا ...
دیگه اسم دلخواهمو که بردن چیو میخوام اعلام کنم