2777
2789

دوستم خواست براش تاپیک بزنم ببینه فقط شوهر خودش خیر طبیعیه 

میگه بعد از قهر یک هفته ای مثلاً چند هفته بعدش هم اصلا سمن زنش نمیره و رابطه ندارن 

دوستم میگه خسته شدم و ازش بدم اومده 

چی به شوهرش بگه که بگم تلنگر بخوره و احساس خطر کنه 

میگه میخوام به خانواده ها بگم به نظرتون زشت نیست بیان کردن همیچین موضوعی 

برا اینکه اگه به روزی هر کدوم از این دونفر به راه بد کشیدن علت اصلیش و بدونن کجا کار بوده 

وقیح بودن نیست این حرفا رو تهدید ها ؟

راستی شما بودید چیکار میکردین ؟

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

غیر طبیعی اشتباه تایپ بود 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

شاید هضم دعوا براش سخته و بعد چند هفته به خودش میاد 

باهاش حرف بزن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی یه هفته دو هفته رابطه نمی‌خواد به بعدش که میاد سمت زنش بگو این باز قبول نکنه .انقد قبول نکنه که به تنگ بیاد کرده همش هم تو خونه لباس باز بپوشه ندونه تحمل کنه رو مبل پاهاشو باز کنه بشینه وای قبول نکنه تا وقتی التماسشو کنه بعدشم همچنان قبول نکنه 

ما اگه کل روز قهر باشیم شب رابطه داریم و آشتی میکنیم 

شوهرش احتمالا کینه ب دل میگیره و مطرح کردنش با دیگران کار درستی نیست مشاوره برن بهتره

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
شاید هضم دعوا براش س و بعد چند هفته به خودش میاد  باهاش حرف بزن

کرده عصبی و پرخاشگر زود جوش میاره و بیشتر اوقات بخاطر خانوادش دعوا می‌کنه 

دوستم میگه هر چی هم باشه باید بخاطر زندگیش به جایی کوتاه بیاد 

ترک رابطه بیشتر جنبه تنبیه داره که مرده همیشه این کار و می‌کنه و از عواقب کار هم نمی‌رسه