کسی اطلاع داره که بهترین دکتر و بهترین بیمارستان کجا هست تو کشور؟طفلی چند ساله قطره استفاده میکنه دیروز دمار تشخیص عمل دادهکسی اطلاع از این بیماری و روند عمل و ...داره؟
من یادمه بابام هم اب سیاه داشت هم اب مروارید. قرار عمل هم داشت اما قبل موعد یه اتفاقی براش افتاد و چشم پاره شد زودتر عمل کردن اما تو چند نوبت، دکتر اسلامی، کارش حرف نداره. دکتر اسلامی خودش املیه، تو شهر ما هم مطب داشت. عمل رو تو ساری فک کنم انجام دادن
ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
پدرشوهرم چند سال پیش عمل کرد. دکتر نمیشناسم. اما طرفه خیلی پزشکان خوبی داره ، اگه بیمه تامین اجتماعی هم باشی که رایگان میفته برات کلا، بهترین پزشکای چشم ایران اونجا کار میکنن، حتما پیگیر شو خدای نکرده یهو نابینا میکنه، عملش سخت نیست، باید بعدش قطره بریزی تا چند سال، البته پدرشوهرم آب مروارید هم داشت که با هم عمل کرد، یه مدت بعد عمل باید از گردو غبار و آلودگی دور باشین و یک نفر آشپزی و کارهای سنگین رو انجام بده براتون، تو افتابم خاما باید عینک آفتابی بزنید ، پدر شوهرم تو خونه وقتی چراغها روشنه هم کلاه لبه دار میزاره سرش
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃