2777
2789
عنوان

بعد چهار ماه فهمیدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخوبی کردی خودتم میدونی که بهترین کار ممکن بود خدابهترین روبهت میده بااین معامله بزرگ یکم صبور باش

نمیدونم خیلی دوسش دارم و برام سخته

ینی خدا می بینه بخاطر خودش اینکارو کردم؟

ازدواج نمیخواستم یه رابطه خوب پایدار میخواستم

خوب همون دیگ 

الان که خیلی سخت پیدا میشه خودتو سرگرم کن تنهایی حس نکنی

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
نمی شه علی الهی ها خیلی پایبند به یک سری اصول و آیین ها هستند! 

والا این اصلا جزو فرقه ها نبود

آیین و اصولی هم نداشت

مث خودمون نماز روزه معمولی  خودشو داشت حتی مداحی میکرد

نمیدونم وقتی فهمیدم شاخ دراوردم

این اصلا سفت و سخت نبود خیلی معمولی بود

نمیدونم عزیزم. این علی اللهی ها و دراویشی که من میشناسم اکثرا سفت و سخت هستن. اگه افراطی نیست چه ایرادی داره؟ مثل ما که مذهب داریم ولی قلبیه فقط و برای خودمونه. 

من از اینا دیدم اگه منطق داشت که امام رو خدا نمیدونست تو بقیه کارهای زندگی هم بی منطق هستن و کارای ع ...

نمیدونم توی همه چی خیلی خوب بود همیشه میگفت تو اعتقادات خودتو داری منم اعتقادات خودمو

ولی تو این قضیه نتونستم کنار بیام چون سفت و سخت پرسیدم گفتن حرومه

نمیدونم عزیزم. این علی اللهی ها و دراویشی که من میشناسم اکثرا سفت و سخت هستن. اگه افراطی نیست چه ایر ...

اره اونا خیلی افراطی ان

ولی این نه یه پسر معمولی که تفریحش فقط ماشین بازی و بیرون رفتن با من بود 

من خودم مشکلی با عقیده ش نداشتم زنگ زدم دفتر پرسیدم گفتن کافر حساب میشه ن و نجس هستن و ازدواج باهاشون حرامه

مثلا چی 😶

یک سری مجالس روضه و اینها دارند که حتما شرکت می کنند بعد حتی یک سری معجزات و کرامات دارند که باعث می شه خودشون خیلی پایبند تر بشن به این مسلک! 

مثلا یه آشناهامون تعریف می کرد که تو یکی از روضه هاشون به عنوان آشپز رفته بود ، بعد می گفت انقدر حرص می خوردم که این یه دیگ برای این جمعیت زیادی که امدند خیلی کمه، مرشدشون می گفت تو بپز ، کاری به بقیه اش نداشته باش، بعد می گفت موقع کشیدن برنج خودش آمد پای دیگ و مدام ذکر می گفت و غذا می کشید ، هر چی برنج از دیگ می کشید انگار کم نمی شد، تا آخرین نفر که غذا دادن ، برنج ها تموم شد! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
اره اونا خیلی افراطی ان ولی این نه یه پسر معمولی که تفریحش فقط ماشین بازی و بیرون رفتن با من بود&nb ...

پس خودت اعتقادات سفت و سخت داری. نمیدونم چی بگم . هیچ کسی با هیچ مذهبی نحس نیست مگه اینکه انسان بدی باشه

پس خودت اعتقادات سفت و سخت داری. نمیدونم چی بگم . هیچ کسی با هیچ مذهبی نحس نیست مگه اینکه انسان بدی ...

تو یه سری چیزا نمیتونم به حرف دین گوش ندم

ینی عذاب وجدان میگیرم😔

نمیدونم چیکار کنم... 

پس خودت اعتقادات سفت و سخت داری. نمیدونم چی بگم . هیچ کسی با هیچ مذهبی نحس نیست مگه اینکه انسان بدی ...

والا بخدا نجس چیه دیگه؟ یعنی هرکی خدا رو قبول نداشته باشه در حد یک تکه (عذر میخوام) مدفوع تنزل پیدا میکنه؟ مگه خدا به همه انسان ها فارغ از اعتقاداتشون کرامت نداده؟