2777
2789
عنوان

بعد چهار ماه فهمیدم..

495 بازدید | 54 پست

حالم بده

خیلی خیلی بد

همیشه دلم میخواست یکی کنارم باشه که واقعا دوستم داشته باشه چون کمبود محبت شدید داشتم

شدید

شدید و شدید

بخاطر همینم۱۸ سالگی ازدواج کردم اما از شانس گندم شوهرم یه ادم بی محبت و سرد از آب درومد که دوستم داشت اما فقط تحقیرم می کرد و مسخره م میکرد و خلاصه ازش جدا شدم

بعد دو سال تنهایی با یه پسری آشنا شدم که این بار همهههه جوره حواسش بهم بود هر نوع محبتی که فکرشو بکنید بهم میکرد و من سیراب بودم انگار تازه متولد شدم...

و حالا بعد چهارماه فهمیدم علی اللهیه

ینی میگه امام علی بنده ی خداست اما خودش گفته بالاترین مقامی که فکرشو کنید من دارم بالاترین مقاهم هم چیه مقام خدا پس امام علی مقام خدایی داره😐

از دفتر پرسیدم گفتن اینا کافر حساب میشن و نجسن و نمیشه باهاشون ازدواج کرد ولی خودشو شیعه میدونه بدجور

خلاصه فقط و فقط بخاطر دینم باهاش تموم کردم هر چند ادم مذهبی ای نیستم اما اینکه گفتن کافره خب خیلی چیز بزرگیه

حالم به وسعت جهان بده..

حس میکنم سرنوشت هیچ وقت قرار نیس روی خوششو به من نشون بده

سهم من از خوشحالی و عشق فقط چهارماه بود

دوسش دارم بدجور اما بین برزخ عقل و دل مجبور به انتخاب شدم

هیچکی رو نداشتم باهاش حرف بزنم .. اومدم اینجا بنویسم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه با کسی وارد بشم که خیلی خوب باشه اصلا به این موضوع توجه نمی کنم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

همه قرار نیس ازدواج کنن اینو به خودم فهموندم و زندگیم خودم تغییر میدم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

من در مورد علی الهی ها زیاد شنیدم 

همه کارهاشون خیلی خوب و درسته الا اینکه امام علی در حد خدا بالا می برند! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

منم دلم می خواست توجه نکنم

اما بدبختی یسری اعتقادات دارم 

مثلا همین پاک و نجس بودن یا حرام بودن ازدواج باهاش

دست خودمم نیست رعایت نکنم عذاب وجدان میگیرم

نمی شه علی الهی ها خیلی پایبند به یک سری اصول و آیین ها هستند! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!