2777
2789
عنوان

سرتونو مثل کبک زیر برف نکنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 88 پست

اما در مورد فیلم باتون موافقم اگه تو فیلمامون این حرفا رو نزنیم و فرهنگسازی نکنیم کجا میتونیم این کارو بکنیم که قوی عمل کنه چون به هر حال تو فیلم و کتاب میشه راهکار هم داد و به حل مشکل پرداخت به هر حال مقایسه فیلم و کتاب با یه سایت عمومی کار اشتباهیه

الحمدلله رب العالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا وقتی کسی تاپیک میزنه و که اولین فعالیتش هست بعد از عضویت و داره از خیانت و مسائل جنسی میگه و ف ...

دقیقا منم میخواستم همینو بگم ایول گل گفتی

خداجونم ممنون بخاطر این هدیه ی شیرینت..👶ازت میخوام مراقب نی نیم باشی تا صحیح و سالم بیاد تو بغلم

اخه کسی راه حل پیشگیری نمیده که . همه میگن اگه حامی داری جداشو . اگه بچه داری بسوز و بساز . خلاصه فقط اعصاب خرد کنیه . اینجور تاپیکا آموزشی نیستن که شما طرفدارشی . آدم اعصابش خرد میشه فقط و کامنتای احساسی میده به طرف . بعدم این واقعیت وجود داره وقتی زیاد راجع  به موضوعی صحبت میشه اون موضوع ارزششو از دست میده و یجورایی عادی میشه واسه همه . مثل فیلمای جم و فارسی 1 اولاش شاخامون میزد بیرون الان دیگه انقد برامون عادی شده حدسم میزنیم 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
من اصلا حرفم چیز دیگس هم من هم شما میدونیم اینچیزا هست منم ناراحتم ولی میگم هی قبح قبح نکنن و بذا ...

متاسفانه تو جامعه ی ما این مشکل وجود داره و نمیدونم مردم ما تو چه عالمی زندگی میکنن که بجای اینکه در مورد خیلی از مسائل و مشکلات اجتماعی صحبت کنن تبلیغ کنن راه حل بدن همش به فکر مخفی کاری هستن که قبح ماجرا نریزه.اگه رسانه ی ملیمون درست بود یواش یواش مردم هم بیشتر یاد میگرفتن بهتر رفتار میکردن

همزمان چندتا تاپیک مربوط به خیانت زدن همشون الکیه انقدر ساده نباشین

خداجونم ممنون بخاطر این هدیه ی شیرینت..👶ازت میخوام مراقب نی نیم باشی تا صحیح و سالم بیاد تو بغلم
درمورد اینکه هی قبح قبح میکنن میگم

عزیزم خب تا حدی درست میگن قبح یعنی زشتی خب خیانت هم زشتی داره که در نهایت برای حل این مشکل باید برم پیش یه مشاور یا متخصص نه اینکه تو یه جای عمومی مطرح کنم که حتی خودمم نتونم نتیجه بگیرم

الحمدلله رب العالمین
متاسفانه تو جامعه ی ما این مشکل وجود داره و نمیدونم مردم ما تو چه عالمی زندگی میکنن که بجای اینکه در ...

وای عزیزم دقیقا حرف دل منو زدی

منم منظورم همینه

منکه موافق نیستم که خدای نکرده چه زن چه مرد خیانت کنن

منم زندگیمو دوس دارم نمیخوام خراب شه

ولی میگم مخفی کاری بدترش میکنه