2777
2789
عنوان

سرتونو مثل کبک زیر برف نکنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی زنای هم جنس خودمون بهمون رحم نمیکنن و رفته رفته کثیف تر میشن و میشن لنگه مردای کثیف  و می ...

من اصلا حرفم چیز دیگس

هم من هم شما میدونیم اینچیزا هست

منم ناراحتم

ولی میگم هی قبح قبح نکنن و بذارن حداقل یه جا حرفش زده بشه

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد 

بهترین راه حل شدن مشکل اینه که پیش متخصص اون مشکل بری وگرنه با مطرح کردنش تو سایت دو تا اتفاق میفته یا میان ندیده و نشناخته سرزنشت میکنن که از زندگی نا امید میشی یا یه عده میان میگن حق داشته چون فلان و فلان و فلان و ابن دقیقا یعنی توجیه کردن این کار که طبعا اسم دیگش ریختن قبح این کاره من خودم از کسایی هستم که اینجور مواقع نه قضاوت میکنم نه سرزنش و نه تایید تنها پیشنهاد به مشاور میکنم و بس 

چون قصدم واقعا کمکه نه دنبال کردن تاپیک

الحمدلله رب العالمین

در تعجبم از اونایی که اومدن گفتن به خاطر بی محبتی شوهرشه

قطعا اینا همونایی هستن که وقتی یکی میاد خیانت شوهرشو تعریف میکنه میگن خودت کم گذاشتی براش

متاسفم برای این طرز فکر ابلهانه

وقتی زنای هم جنس خودمون بهمون رحم نمیکنن و رفته رفته کثیف تر میشن و میشن لنگه مردای کثیف  و می ...

همه نه.بعضیا که خواهر کش هستن و خواهرشونو میکشن و ارزشی برای اول خودشون نیستن بعد خواهرشون .متاسفانه.!

اینجا وقتی کسی تاپیک میزنه و که اولین فعالیتش هست بعد از عضویت و داره از خیانت و مسائل جنسی میگه و فقط پست میذاره و میره نباید جواب داد

این که بقیه جواب میدن اونم داسوزانه رو درک نمیکنم

تا حالا همه ی این تاپیکا مشخص شده ساختگی بوده

حتی ۱ درصد هم احتمال راست بودن ندین

اگر راست بود استارتر همکاری میکرد

پس با این جواب دادن ها نباید خودمون رو احمق نشون بدیم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
در تعجبم از اونایی که اومدن گفتن به خاطر بی محبتی شوهرشه قطعا اینا همونایی هستن که وقتی یکی میاد خی ...

دقیقا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد  بهترین راه حل شدن مشکل اینه که پیش متخصص اون مشکل بری وگرنه ...

خب بگن برو پیش مشاور مثلا

قبحش ریخته میشه که میگن یاد بعضیا میفتم که میبینن چه خبره ها

اما حتی از فیلم های فرهادی هم که میخواد مشکلاتو نشون بده هم ایراد میگیرن که چرا اومده این فیلمو ساخته اینجوری فلان میشه و ....