2777
2789
عنوان

سرتونو مثل کبک زیر برف نکنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 88 پست
دقیقا باید خیلی محافظت شده و متناسب با سنش واسه بچه توضیح داده بشه

ولی خب اینجا اینجوریه که برای هر کاری میگن نگید نگید قبح قضیه میریزه.مثلا چرا یه مادر وقتی بچش تو سن پریود قرار میگیره از قبلش براش توضیح نمیده که قراره یه سری تغییرات در تو به وجود بیاد چون دیگه داری بزرگ میشی و پریود شدنو به روشی که فکر میکنه درسته براش توضیح بده که بچه مثل من نشه که وقتی پریود شدم از ترس داشتم میمردم نمیدونستم چیه تازه برای اینکه قبحش ریخته نشه جوری باهام رفتار شد که انگار من گناهی کردم

حرف منم همینه خانومی    

دقیقا با حرفت موافقم تو عصری که ما داریم زندگی میکنیم اگه با اطلاع از مساله و مشکلات جامعه پیش نریم و همش بقول تو مثل کبک سرمونو کنیم زیر برف فقط به خودمون اسیب زدیم

عشق برای زن نه هوس است نه نادانی معنایش ماندن است  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوست خیلی صمیمی داشتم که ایشون تو دوران بلوغ مادرش مثل یه دوست صمیمی براش در مورد پریودی توضیح داده بود و به روش علمی هم متوجش کرده بود اون روز که دوستم پریود شد با مادرش رفت بیرون ممانش براش کادو گرفت و یه کیکم گرفت یه جشن دو نفر به پا کردن ممانش بهش گفته بود که دیگه خانوم شده برعکس دوستای دیگم که روز پریودیشون عر میزدن و میترسیدن 

دقیقا عزیزم اگر بچه ها بدونن مثل آتنا پیش نمیاد اینجوری بچه چشم و گوش بسته میمونه و این جنایتا زیا ...

اتنا و امثال اتنا ها میمیرن و جالب برای من اینه که تلویزیون ما کلا برنامه های معمولیشو پخش میکنه و نه میز گردی نه صحبتی نه اخباری نه هیچ نوع اطلاع رسانی نمیکنه.نمیدونم چرا اینجورین مردم اینجا

حالا در نظر بگیرید کی تو سنه بلوغ اسیب دیدو شکه شد دوست صمیمیم که کاملا از روند زندگیش مطلع شد یا دوستای خنگم 

من همیشه دوس دارم اگه روزی مادر شدم مثل مادر دوستم باشم یه خانوم منطقی که با مطالعو اگاهی زندگی بچه هاشو گلستون میکنه نه کسی که بگم وای نگین قبحش میریزه 

اتنا و امثال اتنا ها میمیرن و جالب برای من اینه که تلویزیون ما کلا برنامه های معمولیشو پخش میکنه و ن ...

منم همینو میگم

اینجوری بدتره

انگار اصلا اتفاق مهمی نیفتاده

انگار چیز خیلی عجیبی نبوده

و مردم هم اکثریت همینجور میپسندن

و بزودی هم به فراموشی سپرده میشه و دوباره یه قضیه مشابه همین تکرار میشه

داشتم از حرص بعضی هاشون منفجر میشدم  

اتفاقا به نظر من برخورد شما و همسرتون با اون مسئله خیلی محترمانه و متشخصانه بوده 

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗
اتفاقا به نظر من برخورد شما و همسرتون با اون مسئله خیلی محترمانه و متشخصانه بوده 

ممنونم از لطفت ولی متاسفانه همه این دیدگاه رو ندارن