2777
2789
عنوان

اسپری ضد آفتاب

88 بازدید | 14 پست

دوستان کسی از اسپری ضد آفتاب استفاده کرده؟

من اصلا نمیتونم کرم استفاده کنم حس میکنم پوستم داره خفه میشه ممنون میشم اگه استفاده کردید از تجربیاتتون بگید 

کاربری دست دو نفره 

میگن بیشتر جنبه تبلیغاتی داره زیاد کاربردی نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چیکار کنم پس اصلا نمیتونم رو صورتم کرم نگه دارم

بدون چربی بر پایه آب بگیر خیلی سبک تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کلا پوستم چربه جز ابرسان هرچی میزنم حتی فاقد چربی شر شر میریزه قشنگ رد کرم میمونه

منم پوستم به شدت چربه ولی ضدآفتاب بی رنگ ها رو که می زنم کاملا جذب میشه رد سفیدی هم نداره 

رنگی استفاده می کنی؟

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
منم پوستم به شدت چربه ولی ضدآفتاب بی رنگ ها رو که می زنم کاملا جذب میشه رد سفیدی هم نداره  رنگ ...

آخرین بار بی رنگ دکتر ژیلا دکتر خودش گفت بزن میدونی اونم چربی داره هرچیز چرب که میزنم پوستم انگار داره خفه میشه 

کاربری دست دو نفره 
آخرین بار بی رنگ دکتر ژیلا دکتر خودش گفت بزن میدونی اونم چربی داره هرچیز چرب که میزنم پوستم انگار دا ...

ضدآفتاب پروبیوتیک رویوال 

ضدآفتاب ضدلک سیسپرسا رو امتحان کن

رنگی هم من ام کیو می زنم راضیم اگه بتونی ژیل بوته اصل( نه مونتاژ ایران) پیدا کنی که اونم عالیه

دکتر ژیلا اصلا به درد نمی خوره

ضدآفتاب پروبیوتیک رویوال  ضدآفتاب ضدلک سیسپرسا رو امتحان کن رنگی هم من ام کیو می زنم راضیم اگ ...

ممنون از راهنماییت امروز میرم داروخانه ببینم میتونم پیدا کنم

کاربری دست دو نفره 
ممنون از راهنماییت امروز میرم داروخانه ببینم میتونم پیدا کنم

فدات تستر هم دارن اول امتحان کن بافت شون ببین اگه دوست داشتی هزینه کن