2777
2789

با کلی بد بختی پول عملم رو جور کردم و با هزار مکافات رفتم مشهد عمل کردم دو ماه میگذره اما نو بینیم قلبمس پرهاش پهنه کلا تغییر چندانی نکرده 

به نظرتون بازم تغییر میکنه یانه 

چون شدیدا افسردگی گرفتم همه عمل میکنن دماغشون قلمی میشه ماله من از قبل بد نبود اما شانسم اصلا اون چیزی که میخواستم نشد 😭😭😭

منم دو ماه میشه عمل کردم بشدت ورم داره افسردگی دارم‌میگیرم انگار نه انگار عمله پره هاش که کلا بخیه نخورده و پهنه بنظرم ورم بخوابعم تعقیر زیادی نمیکنه چون پره ها پهنه باید دوباره برم ترمیم جای دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دو ماه میشه عمل کردم بشدت ورم داره افسردگی دارم‌میگیرم انگار نه انگار عمله پره هاش که کلا بخیه ن ...

هزینشو از کجا بیارم اخه میگم این مردم میرن عمل میکنن دماغشون قلمی و باریک میشه شانسشون رو از کجا آوردن

خدایا

آره حتی روزی ک اتل برداشتم چسبمو بد زده بود ب سمت راست کشیده میشد کندم خودم زدم😂

منم خودم میزنم ولی هر کی میبینه میگه میری دکتر میزنه چسبتو اینقد خوب زدی ولی ایکاش جمع و جور تر و کوچیک تر میشد 

اسی خودت باید میگفتی پره هارو جم کنه مثلن دوس داشتی سر بالا تاکید میکردی سر بالا عمل کنه

من خاهرم گف طبیعی رو ب نیمه فانتزی دماغش همون همونه نه کوتاه کرد ن جم کرد فقط قوزشو برداشت

من گفتم فانتزی دماغمم سربالای بالا باشه قشنگ تاکید کردم بازم فانتزی سر بالا نکرده نیمه فانتزی شده ولی راضیم