2777
2789

دوستان بیاین بگین برا رشد و پیشرفت و توسعه فردی شخصیتون چیکار میکنید؟

اگه مطالعه میکنید بگین چه کتابی و اگه کلاس یا دوره ای شرکت میکنید چه دوره ای؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شروع کردم کتاب بخونم

ترجمه‌ی قرآن(عالیه جهانبینی انسان عوض می‌شه) 

فعلاً همین

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

ورزش کن خیلی خوبه، البته ورزشی که بهش علاقه داری، چون تنها راه اینکه ورزش روتینت بشه اینه که بری سمت رشته ای که بهش علاقه داری

سعی کن یه هنری یاد بگیری که ازش درامد زایی کنی حالا به صورت پاره وقت باشه که چه بهتر، هنر هم بهت اعتماد بنفس میده هم حالتو خوب میکنه هم پولی که خودت در میاری شیرینه

هم زمانی برای نشخوار فکری نمیمونه

سعی کن زبان یادبگیری

هر زبانی که خیلی بهش علاقه داری

کتاب 

معجزه شکر گذاری و چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

شروع کردم کتاب بخونم ترجمه‌ی قرآن(عالیه جهانبینی انسان عوض می‌شه)  فعلاً همین

هم خیلی اطلاعاتت میره بالا راجب تمام مسائل دنیوی 

هم یه عالمه انرژی مثبت میاد تو زندگیت 

کلی به خدا نزدیک تر میشی♥️

کتاب. همه موضوعی بیشتر ادبیات ایران وجهان

چه خوب ، آفرین 

من تا حالا تو موضوع ادبیات کتاب نخوندم ، 

رشته تحصیلیم مهندسی برق بوده ولی بعد از اون بیشتر علاقه مند به کتابهای روانشناسی و انگیزشی بودم 

ولی خیلی خوشم میاد از آدمایی که تو همه زمینه ها اطلاعات بالایی دارن و تو همه شاخه ها مطالعه دارن 

آفرین چقدر خوب  ترجمه میخونین یا تفسیر؟

بیشتر ترجمه تفسیر کم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
ورزش کن خیلی خوبه، البته ورزشی که بهش علاقه داری، چون تنها راه اینکه ورزش روتینت بشه اینه که بری سمت ...

مرسی از وقتی که گذاشتی 

بابت معرفی کتاب هم ممنون ، حتما هردوشو میخونم ❤️

خونسرد میشم و کتاب میخونم برا بچم شعر میخونم باهاش وقت میگذرونم کار میکنم سعی میکنم با مردم از نوع خودم با لول خودم در ارتباط باشم و به خونم میرسم اینطوری ادم‌ارومی هستم 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
نقد فیلم و سریالای هالیوودو میبینم،سخنرانی گوش میدم

من خیلی آدم سریالی نیستم ، اگر فیلم ببینم ترجیحم سینماییه 

حوصله دنبال کردن یه سریال رو ندارم 

ولی حتما شما علاقت به این سمته که به نقدش هم علاقه دارین 

سخنرانی با چه موضوعی؟