2777
2789

چرا دخترای مجرد فک میکنن اونی ک ازدواج کرده  رو باید بندازن دور و فقط اونو بچسبن؟بابا خودتونو ی زمانی ب مشکل می‌خورین بعد از همون خواهر توقع دارین 

من به اون تاپیک کاری ندارم 

وی پدرمادرمنم همینن وقتی دختر شوهر میدن دیگه انگار 

عضو اون خونه نیستن فقط هوا پسراشونو دارن

این شده یه عقده ازوقتی ازدواج کردم انگار پدر مادرندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا فکر میکنی دامادشون حق داره یکسره خونشون باشه و این دختر طفلکی حجاب داشته باشه ؟ حالا اگه با دومادشون راحت بود یکم اوکی تر بود ولی جلوش کاملا معذبه

🏃🏻‍♀️

اون مشکلش شوهرخواهرش بود. کاری ب خواهرش نداشت. بعد ب خواهرش گفته بود سختمه اونم گفته بود میتونی از این خونه بری!! کجا بره توو خیابون؟ برای چی دختر مجرد مجبوره داماد رو تحمل کنه!! حق داماد اینه ک هفته ای ی بار دو بار بیاد غداشو بخوره بلند شه بره. خیلی سختشه بره خونه مادر خودش. خواهر منم حالش بد بود دو ماه خونه ما بود ولی شوهرش سر میزد میرفت

خواهرشم گفته بود میخوام تا آخر حاملگیم بمونم اون بنده خدا هم گرخیده بود! حقم داشت..

عزیزم همین دختر خانم هم ی روز ازدواج می‌کنه و باردار میشه ب خدا اون موقع از خواهرش توقع داره خوبه اون موقع هم خواهر محلش نده؟

من یه دوستی دارم مجرده با پدر مادرش زندگی میکنه

خونه خواهرش که ۳تا بچه داره چندتا خونه اونورتشونه

خونه داداششم که ۲تا بچه داره بالاسرشونه

اینا همش خونشونن

دیوانش کردن زندگی نداره

خوبه آدم درک کنه رعایت کنه واقعا

دلی که رحمه زخمه💔

چ خبره اخه نه ماه حاملگی زحمتتو بندازی رو یکی دیگ خب تو که نمیتونی از الان کارتو بکنی فردا چطور میخاد مسئولیت بچه رو گردن بگیره فقط عشق وحالش که نیس کلا بچه نیار والا من خودم کل نه ماهگی کارامو خودم انجام میدادم اونکاریم که سنگین بود شوهرم انجام میداد تا ده روز بعد زایمانم مامانم پیشم بود بعد همه چیو خودم انجام میدادم ولی ادم اگر مسئولیتی قبول میکنه خودش باید انجام بده دیگران که گناه نکردن

اون مشکلش شوهرخواهرش بود. کاری ب خواهرش نداشت. بعد ب خواهرش گفته بود سختمه اونم گفته بود میتونی از ا ...

اگه کسی باید اعتراض میکرد پدر و مادرشن ک اونا بچه سونو دوست دارن و دلشون نمیخاس ناراحت بشه خواهرش گفته خونه بابامه راستم گفته خونه شخصی این دختر نبوده ک حقی داشته باشه بگه کی بیاد و کی نیاد

عزیزم همین دختر خانم هم ی روز ازدواج می‌کنه و باردار میشه ب خدا اون موقع از خواهرش توقع داره خوبه او ...

اصلا بحث محل دادن نیست!! اتفاقا همین کسایی که مثل خواهر استارتر اهل سو استفاده هستن ،بعدا هم خیرشون به کسی نمیرسه .بحث اینه که شما اگه حاملگی پرخطر داشته باشی یا بیماری چیزی اون وقت اوکیه که از پدر و مادر کمک بگیری ولی وقتی هیچ مشکلی نداری و هنوزم دو ماه بیشتر از حاملگیت نگدشته اصلا درست نیست وبال گردن دیگران بشی .....شوهرش هم میتونه بره خونه پدر و مادر خودش بمونه و فقط بیاد سر بزنه 

اگه کسی باید اعتراض میکرد پدر و مادرشن ک اونا بچه سونو دوست دارن و دلشون نمیخاس ناراحت بشه خواهرش گف ...

خب خونه ی شخصی اون داماد و خواهرشم نیست ک بیان ۹ ماه بمونن تا نصفه شب سروصدا کنن توو کارای دختره و اینکه چکار میکنه کجا میره باباش چقدر بهش پول میده دخالت کنن. اونجا خونه ی اون دختر ولی خونه ی خواهرش نیست خ نه خواهرش خونه ی شوهرشه. پس این حق داره ک ناراحتیشو ابراز کنه. اصلا اون داماد اگر شعورش برسه و احمق نباشه خودشو ۹ ماه اویزون خونه ی پدرزن نمیکنه و مادر پدر زنش رو به زحمت نمیندازه.

چ خبره اخه نه ماه حاملگی زحمتتو بندازی رو یکی دیگ خب تو که نمیتونی از الان کارتو بکنی فردا چطور میخا ...

واللا درک نمیکنم اینایی رو  که حامله میشن و بقیه باید جورشون رو بکشن.فقط هم تو نینی سایت همچین چیزی دیدم . !حالا اگه حاملگی پرخطر باشه یا بیماری داشته باشی اوکیه ،ولی بی دلیل بیای خونه پدریت تلپ بشی شوهرتم دم به دقیقه اونجا باشه خب طبیعیه بقیه معذب میشن، انگار هتله ! دختر مجرد هم عضوی ازون خانواده هست و حق داره اعتراض کنی چون آرامشش به هم میخوره فقط پدر و مادر نیستن که حق اعتراض دارن