2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب عجیب تابحال ندیدم فقط پریشب دلم واسه ینفر خیلیییییی تنگ بود تو خواب دیدمش بغلش کردم کلی بغض داشتم معلوم بود تو خوابم ک دلتنگشم یهو از خواب پریدم دیدم صورتم خیسه اشکه و بغض وحشتناک دارم هم خیلی واسم غم انگیز بود هم جالب😕😕

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

خواب دیدم تو قبرستانم،دیدم کلی آدم سر یه قبر وایسادن و‌گریه میکنن و من نمیدونستم کی مرده وقتی رفتم جلو دیدم پدرم فوت کرده و دارن خاکش میکنن و براش گریه میکنن،یه هفته بعد پدرم تصادف کرد و فوت کرد و دقیق همون جایی که تو خوابم خاکش کرده بودن خاک شده 💔

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

من خودم یبار خواب دیدم با دوستم داریم راه میریم توی شهربازی و حرف میزنیم و میخندیم و بستی میخوریم بعد به دوستم میگم میدونی الان توی خواب منی و من دارم خواب میبینم؟ بعد یهو دوستم قیافه‌اش پوکر شد و خیلی جدی گفت اره ..‌بریم

بعد چندثانیه از خواب بیدار شدم

من یبار خواب دیدم جن توی بدنمه😐😁

خوابای عجیب زیاد میبینم

یبارم با یه هلی کوپتر داشتم میجنگیدم مث فیلما

دیگه خواب چندتا بازیگرم تاحالا دیدم

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

خواب خاک برسری دیدم اونم با کسایی که انتظارشو ندارم 😵😵😵🤭😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

خواب دیدم تو قبرستانم،دیدم کلی آدم سر یه قبر وایسادن و‌گریه میکنن و من نمیدونستم کی مرده وقتی رفتم ج ...

وااای عززیزممممم😭😭😭😭😭😭🙏🙏🙏 روحشون شاد ❤

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤