2777
2789
عنوان

9تا قرص خوردم بیاین

259 بازدید | 21 پست

کم خونی از پا درم اورده همش خوابم میاد اصلا بی حوصلم ، اینقد موهام میریزه بالاسرشون گریه میکنم وقتی شونه میکنم موهامو پر دستم مو میشه چشامم استیگمات وقتی عینک نزنم به سرم فشار میاره همه ایناباعث شده از زندگی عقب بیفتم

هرشب قرص اهن میخورم ولی امشب واقعا خسته شدم عصبی شدم قرص ویتامینD.اسید فولیک ، ویتامین  C، ویتامینB2.ویتامینB6 ، هماتینیک ، بیوتین باهم خورم برای کمبود ویتامینام 

معدم درد میکنه قلبم یجوری شده باید چیکارکنم بالا بیارم

حقو ولش ادب فداش

چه خبرته دختر برای چی این همه ویتامین باهم خوردی  برای معده درد یکم عسل یا یا یه چیز شیرین بخور 

هر ویتامینی ساعت مخصوص خودش رو تو روز داره نه اینکه بخوای باهاشون خودکشی کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری الان زنده ای؟😐😐😶

دستت بکن تو حلقت ببین میتونی بالا بیاری 

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

خب از این قرص هایی بگیر که همه ی اینا توش هست

بخدا کلافه شدم گفتم باهم بخورم شاید بیشتر اثرکنن وقتی میبینم روزانه پردستم مو میریزه حالم خیلی گرفته شد

حقو ولش ادب فداش

وقتی کم خونی خیلی شدید باشه فک کنم یدامپولایی میدن بهتون .... شایدم تیرویید دارید ک ریزش مو و خستگی و ضعف دارید ، منم همزمان تیرویید و کم خونی خفیف داشتم چون قرص اذیت میشدم چننا  امپول زدم تو سه ماه  کم خونیم برطرف شد .... ولی بازم علایم رو داشتم ک فهمیدم تیرویید کن کار افتصاح دارم  

چه خبرته دختر برای چی این همه ویتامین باهم خوردی  برای معده درد یکم عسل یا یا یه چیز شیرین بخور ...

اصلا انگار تاثیری ندارن یکماهه قرص میخورم تغییر خاصی پیدا نکردم

حقو ولش ادب فداش
اصلا انگار تاثیری ندارن یکماهه قرص میخورم تغییر خاصی پیدا نکردم

اعصاب،استرس کنترل کن خوب بخواب ورزش کن برای خودت روتین بچین 

ویتامین هارو میتونی از خود غذاها جذب کنی لازم نیست ۱۰-۲۰تا قرص باهم بخوری اینجوری بهم بریزی 

قرص ها  دوز بندی دارن بیشتر از دوز قرص مصرف کنی معلومه بدن بهم میریزه 

وقتی کم خونی خیلی شدید باشه فک کنم یدامپولایی میدن بهتون .... شایدم تیرویید دارید ک ریزش مو و خستگی ...

علائمت چی بود برای تیروئید ؟من همش حس خفگی میکنم انگار یکی دست میزاره زیر گلوم ، توی سه مال ۳۰کیلو اضافه وزن پیدا کردم اینا هست؟

حقو ولش ادب فداش