2821
2789

سلام دوستای گلم.من از یه نفر تو روستامون خوشم میومد یعنی خودم جداشدم و این ادمی که میگم مجرده و دوسال از من بزرگتره. یه پسر تحصیل کرده ومجرد .همیشه تو ذهنم بود که اگه یه روزی بخوام ازدواج کنم مجدد دوست دارم این اقا بهم پیشنهاد بده.بعد ما از نظد وجهه خانواده سرسنگین هستیم از این خانواده ها که هیچوقت مسله ناموسی ندارن.واسه همینم هیچوقت جرعت نمیکردم وغرورم اجازه نمیداد همچین کاری بکنم  که بهش پیشنهاد بدم.ولی یه روز نمیدونم چه مرگم شد یا جوگیر شدم با پیج فیک بهش پیام دادم .اونم گفت اگه میخوای هم صحبت بشی با کسی خب خودتو معرفی کن.من یه نشونه های دادم وشناخت ریزریز خودمو معرفی کردم  بعدم هی پیامام حذف میکردم که بهم گفت لازم نیس بترسی من ابروی مردم ابروی خودمه.البته حرف بدی هم نزدم فقط بهش گفتم همیشه دوست داشتم باشما حرف بزنم بهش گفتم دیدی ادم از بعضی ها بدون اینکه باهاشون هم کلام بشه خوشس مباد حالا نه اینکه عاشقش باشه.بعد خندید گعت اوه مای گاد ازش پرسیدم خوب تا الان ازدواج نکردی گفت اعتقاوی بهش ندارم رایتی ازم‌ پرسبو کجا کار میکنی کدوم فروشگاه گفتم بعد میگفم ختدید گفت باشه نگو.بعد گعت چه خبرا از داداسام پرسید که الان کجان مشغول چه کارین همین حرفای عادی بعد عکسم رو روی پیح اصلی گذاشتم ببینه فقط گعت دارو افسردگی مصرف میکنی گفتم نه گفت چهره ات شاد نیس یکمم د مورد اخلاق خودش گفت و... بعد دیگه ساعت ۱۲ شب بود من بهش،گفتم چقد حرف زدیم😀با این استیکر اونم فقط خیلب عادی گعت بله و من گفتم شبتون بخبر ⚘️⚘️ اونم فقط نوشت شب بخیر .و دیگه نه پیام داد نه پیام دادم الان۲۰ روز میگذره.هی وسوسه میشم پیامش بدم ولی میگم شایو خوشش نمیاد  چرا خودمو کوچیک‌کردم‌کاش پیاپ‌بده حداقل من سرد برخورد کنم .شاید تقصیر خودم نبود فک کرد  منم خوشم نمیاد ادامه بدم که گفتم‌چقد حرف زدیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما تقریبا چراغ سبز و نشون دادی

اون آقا حتی اگه یک درصد هم خوشش اومده باشه خودش پیگیر میشه

لطفا دیگه پیامی نده ،حضوری هم دیدیش خیلی عادی و معمولی برخورد کن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خوشش بیاد خودش پیام میده ،دیگه پیام نده ....اینکه گفتی چقدر حرف زدیم یعنی گذر زمان رو حس نکردی و پسره باید بفهمه اگه دلش با تو عه...می‌گفت اره شب خوبی بود ،زود گذشت 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
به نظرتون همینکه دیگه پیامش ندادم متوجه میشه که همچین تحفه ای هم نبوده

اره بابا ولش کن دیدیشم محل نذار نگاشم نکن

ب پسرا هرچی بی محلی کنی بیشتر جذبت میشن

خبر از آمدنت من که ندارم تو ولی جان من تا نفسی مانده خودت را برسان🥺میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستید🥺❤️
بهتر بود بهش پیام نمیدادی حالا ک پیام دادی و اونم سرد باهات برخورد کرد دیگا بیخیال شو  

خیلی خودمونی برخورد کرد درموردخانواده هامون‌حرف زدیم خیییبی خاکی بود ولی خب بعدش دیگه پیام نداد به نظرت امکان داره منتظر بود من پیام بدم فرداش.مثلا پیش خودش بگه قرار نیس من دیکه چون پیام داده سیریش بشم‌اخه الان ۴۰ سالشه و ازدواج نکرده واقعا اعتقادی به ازدواج نداره و دلیل اینکه به من گفت این نبود که از من بدش میومده

خیلی خودمونی برخورد کرد درموردخانواده هامون‌حرف زدیم خیییبی خاکی بود ولی خب بعدش دیگه پیام نداد به ن ...

نه از شما بدش نمیاد اون فرد مورد نظرش لابد شما نبودین همین ک گفته اعتقادی ب ازدواج نداره یعنی خواسته این منظور رو برسونه ک اگه شما فکر ازدواج باهاش هستین بیخیال ازدواج باهاش باشین  یجورایی بهتون جواب نه داده      ...چون شما واضح و صریح حرفتون رو بهش گفتین از حرفاتون کاملاً آگاهه مشخصه ک یجورایی ازش خوشتون میاد اونم  اگه میخواسته بهت پیام میداد اینکه بهت پیام نداده یعنی نمیخواد  باهاتون ادامه بده  لطفاً خودتون رو کوچیک تر نکنین 

2825
2823
2791
2779
2792