2777
2789

شوهرم اصلا اهل محبت ب من نیس مثلا از سرکار میاد بچمون بغل مبکنه بوس میکنه ولی من میگم خسته نباشی یه بغل و بوس بده یجوری رفتار میکنه انگار بازوره یا وقتی بهش میگم عاسقتم میگه باشه یا وقتی زنگ میرنه فقط سلام و حرفشو میزنه حتی نمیپرسه خوبی من بهش میگم خوبی اونم میگه اره منم خمیشه الکی میگم مرسی منم خوبم  یا تا من نگم اصلا نه بوسی ن بغلی فقط موقع رابطه یه بغل کنه اونم خیلی باهاش حرف زوم بی فایدس منم گفتم اگر بغلت و بوس از نظرت فقط واس رابطس پس من دگ رابطع نمیخوام از من دگ انتظار نداسته باش و الان باهاش سر سنگینم یکم تا ببینم چی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه حیوانی؟ انسان محبت لازمه

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

عزیزم منم درکت میکنم 

مردااا عقل ندارن 

شوهرم فکر میکنه با رابطه ابراز علاقه کرده 😂 یعنی چون رابطه دارم باهات یعنی دوست دارم 

بعد من تو جمع اصلاااااا محلم نمیده این خیلییی بده خیلیی

پسرم   

ان شاالله ک درست میشه ولی اگه اومد سراغت ناز نکن .بگو اخ جون منتظر این لحظه بودم .اگه هرشب بغلم نکنی مجبورم هرشب قهر کنم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چرا تو زندگی به مشکل برمیخورید و اون مشکل جدی هست مشاوره نمیرید؟ عزیزه من شاید تو یه رفتار یا تصمیمی بگیری ک بدتر سَمه رابطتون باشه تو باید اساسی این مشکلاتو حل کنی ن با قهر و جنگ و سرسنگینی! 

عزیزم منم درکت میکنم  مردااا عقل ندارن  شوهرم فکر میکنه با رابطه ابراز علاقه کرده 😂 یعن ...

به خدا خسته شدم انقد من گفتم بیا بغلم مثلا یا یه بوس بده ولی اون هیچی