2777
2789

لطفا اگه درست شدنی نیست طلاق بگیرید با اوردن بچه هیچ کدومتون تغییر نمیکنید 

فقط اون بچس که اسیب میبینه ... میشه یه دیوونه روانی افسرده مث من

بعد میگن چته😃میگن تو که همه چی داری...

کاش فقط کاش یه خانواده فقیر بودیم ولی شاد و با ارامش

#درست_ انتخاب _کنید

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرزند هاتون وسیله بهبود روانتون و بهتر شدن رابطه همسرتون نیست

بعضی ها بخاطر این میارند که با شوهرشون بهتر شن ..

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

وای آره بخدا حق تا ابد 

ننه بابام فکر میکنن وقتی من نباشم هر چقدر داد بزنن و فوش بدن نمیشنوم تا منو میبینن میگن برو بیرون 

دوست دارم بمیرم😃

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
فرزند هاتون وسیله بهبود روانتون و بهتر شدن رابطه همسرتون نیست بعضی ها بخاطر این میارند که با شوهرشو ...

دقیقا...

بعضی شبا میشنوم مامانم میگه مگه نگفتی اینو بیارم رفتاراتو میذاری کنار😃

شدم وسیله حال خوب کن

بخدا منم آدمم

ننه بابام فکر میکنن وقتی من نباشم هر چقدر داد بزنن و فوش بدن نمیشنوم تا منو میبینن میگن برو بیرون&nb ...

عزیزم واقعا فرزند سالم و موفق توی خانواده سالم رشد میکنه

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

بدبختی اینجاست

گاهی با اومدن بچه زندگی بهم میریزه و زن و مرد میشن دوتا غریبه دشمن....

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
دقیقا... بعضی شبا میشنوم مامانم میگه مگه نگفتی اینو بیارم رفتاراتو میذاری کنار😃 شدم وسیله حال خوب ...

دورت بگردم باور کن بزرگ میشی دیگه خودت عادت میکنی و یک روز دیگه نمیبینی..

تکی؟

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

بدبختی اینجاست گاهی با اومدن بچه زندگی بهم میریزه و زن و مرد میشن دوتا غریبه دشمن....

وقتی مامانت میگه نصف دعوا های من و بابات سر توعه...😃

دورت بگردم باور کن بزرگ میشی دیگه خودت عادت میکنی و یک روز دیگه نمیبینی.. تکی؟

هعی فدات شم..:)

نه خواهر برادرم دارم اونا رو خودشون خواستن