2777
2789
عنوان

جدایی با وجود سه تا بچه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز، بچه ها با متارکه کردن  شما، بلاهای بدی در انتظار شونه، یکم بدیگه تحمل کن، به خاطر بچه هات، که اسیب نبینن، بزار مادری را در حق بچه هات تمام و کمال بزاری، رهاشون نکن، الان جامعه واقعا حال خوبی نداره، میدونم سخته، اما تحمل کن، در عوض با خدای خودت معامله کن، شاید سر همسرت به سنگ روزگار بخوره و خوب بشه، فقط خواهش میکنم بی خیال بچه هات نشو 

اگه قبول میکنه یه مدت جدا زندگی کنید و طلاق نگیر، ببین شرایطت چطوری میشه.البته اگه مشکل مالی نداری یا تامین میکنه

ولی در کل با سه تا بچه و ۱۸ سال زندگی برای طلاق اصلا عجله نکن.خسته ای به ذهنت یه استراحت بده بعد تصمیم بگیر