2777
2789
عنوان

بیماری خیانت رو میشناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 49 پست

دوقطبی که این شکلی نیس

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام تست هایی که ما میدیم به هرشکلی تست های شخصیتی تست های روانشناسی و هر خودآگاهی جدیدی که به دست میاریم واسه این نیست مشکلمون رو بگیریم دستمون بچسبونیم پیشونیمون بهش افتخار کنیم یا بهونه اعمالمون کنیمش

من شخصی رو میشناسم که متوجه شده مشکل اعصاب داره 

هر اتفاقی میوفته داد میزنه من مشکل اعصاب دارم میزنم میکشمت ها و همه سریع کوتاه میان 

اون شخص هم افتخار میکنه به مشکلش 

حتی جدیدا براش شده افتخار 

توی معرفی خودش میگه سلام من مشکل اعصاب دارم!!

ولی روش درستش این نیست 

ما باید وقتی متوجه مشکلمون میشیم در جهت بهبودمون ازش استفاده کنیم 

شما وقتی میدونی این بیماری رو داری 

باید آگاهانه تر عمل کنی باید قبل از اون فراز و نشیب ها که راجبش گفتید وقتی هنوز اختیارتون دست خودتونه جلوی خودتون رو بگیرید شاید دارو مصرف کنید شاید روانشناس برید و هر شیوه ای که فکر میکنین صلاحه

در کل به نظرم کار درستی نیست اینجا تاپیک زدن گرچه شاید واقعا قصد بدی از تاپیک نداشته باشید

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..
چرا، درنهایت طلاقش دادن زری رو، ۳تاپسرداشته بخاطر اونا طلاقش نمیداده شوهره ولی وقتی میبینه زنه دست ا ...

شما متاهلی؟همسرت میدونه؟

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
گفتم که سرچ کنید،من ده ساله مبتلام و زیر و بم اش رو میدونم

قبلا راجبش خوندم دوقطبی علائم شما رو نداره شما باید مراجعه کنی روانشناس یا روانپزشک مشکل روحی که دارید حل بشه ربطی به دوقطبی بودن نداره دکترتون رو عوض کنید

اگه مریضی خودت درمان کن مریض بودن بهانه ی جالبی برای هر اشتباهی نیست خودتم میدونی اشتباهی که تکرار ب ...

من تحت درمانم اما اون فاز مانیاست که تکرار میشه نه اشتباه، معمولا هم ناگزیره

دوقطبی چیز دیگه است بیماران جنسی بیشتر اینجورین. شاید دوقبطی این حالت رو داشته باشند ام ا باید موارد اساسی تر بررسی بشه. به روانپزشک مراجعه کنید تا تشخیص بدن. 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
خوبه واسه خیانتتون بیماری هم میتراشید این کجاش دوقطبیه دوقطبی اونیه که یه روز خوبه یه روز بهم میریزه ...

خیر دوره های افسردگی ومانیا بدون درمان ممکنه حتی شیش ماهم ادامه داشته باشع یه روز خوب ویه روز بد که دوقطبی نمیشع

تمام تست هایی که ما میدیم به هرشکلی تست های شخصیتی تست های روانشناسی و هر خودآگاهی جدیدی که به دست م ...

قصدم از این تاپیک این بود که حداقل یه نفرم که شده ذهنش به این سمت بره که همه خیانتکارا ه ر ز ه نیستن شاید این بیماری رو دارن و نمیدونن و دارو نمیخورن.شخص من تحت درمانم و دارو میخورم