2777
2789

کسی هست بدونه جواب پاتولوژی رو چه زمانی میدن؟

۳۵ روزه عمل رحم کردم فرستادن پاتولوژی ببینن بدخیم یا خوشخین....خدایا مردم از افسردگی و بلاتکلیفی و ترس و اصلا یه حس خاصی....

آخه انصاف دکترارو شکر...بابا شاید بدخیمه داره متاستاز میزنه...نمیشه که مردم و با مساله ی حیات و زندگی منتظر بزاری...

بخدا که صبر کردن سخت ترین کار دنیاست...

باسنام درد میکنن وقتی میشینم...همش میگم نکنه بدخیمه زده به باسنم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش خوش خیمه ....بد خیم باشه سریع جوابش نیومد....

خدایا یعنی میشه خوش خیم باشه؟ آخه ام آر قبل عمل گفته احتمال بدخیم هست چون کنتراستش بالاست...

وای زندگی برام نمونده...دوماهه تو جهنمم...نه غذا میتونم بخورم نه حوصله ی بچه دارم...نه حوصله ی زندگی...دیشب شوهرم رابطه خواست...نه نتوستم بگم بعدش نشستم زار زدم به بدبختیم

خدایا یعنی میشه خوش خیم باشه؟ آخه ام آر قبل عمل گفته احتمال بدخیم هست چون کنتراستش بالاست... وای زن ...

چرا این کارو میکنی با خودت......انشالله خوب میشی.....نگران نباش.....استرس نداشته باش....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
چرا این کارو میکنی با خودت......انشالله خوب میشی.....نگران نباش.....استرس نداشته باش....

نمیشه...خسته شدم...شوهرم دهن لقه...دید باسنم درد میکنه فوری به مامانش پشت تلفن میگه زتم باسنش درد میکنه....همش میگه به نظرم اشتباه کردیم باید بعد عمل شروع میکردی داروی شیمی درمانیو...داروهاش گرونه...زمینمونو بزاریم فروش...دیگه طاقت این حرفارو ندارم

نمیشه...خسته شدم...شوهرم دهن لقه...دید باسنم درد میکنه فوری به مامانش پشت تلفن میگه زتم باسنش درد می ...

اصلا اهمیت نده که کی چی میگه ....فقط به فکر سلامتی خودت باش....شوهرت وظیفشه خرج عملتو بده ....به هر طریقی....

اصلا اهمیت نده که کی چی میگه ....فقط به فکر سلامتی خودت باش....شوهرت وظیفشه خرج عملتو بده ....به هر ...

یعنی بی عدالتی تو زندگی من بیداد میکنه...خیلی داغونم...دعا کن برام

یعنی بی عدالتی تو زندگی من بیداد میکنه...خیلی داغونم...دعا کن برام

انشالله که چیزی نیست بهت قول میدم.....اصلا نگران نباش ....خدا بزرگه درد میده درمونم میده.....