2777
2789
عنوان

برای یه مرد به شدت پولدار هدیه چی پیشنهاد میدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 94 پست

۱۵ مدل کلاه؟ چند تا کله داره مگه؟ یه کتاب کافیه ، بنظرم هدیه های این مدلی بهترن براشون 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خود نویس شیک با بسته بندی شیک 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

فوق فوقش یه دسته گل

روانشناس از نظر اخلاقی اجازه دریافت هدیه رو نداره

و احتمال اینکه بهت هدیه رو پس بده زیاده

هدیه ای که واسه روانشناس خریده میشه اصلا نباید کالا و وسیله باشه

گل برای قدردانی رو هم به سختی قبول میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
جوراب  مردا هر چقدرم پولدار باشن با شدیدا ب جوراب نیاز دارن

زیرپوش رو نگفتی، بقول اون کارشناس تو تلویزیون خوش تیپ ترین و باکلاس ترین مردا زیر بغل زیر پوششون سوراخ سوراخه😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به استایلش خیلی توجه میکنه و  اکثرا کلاه میزنه  کلاه با چندتا تیشرت ست همراهش خوب نیست؟؟ ...

دیوونه ای

یه کتاب بخر کافیشه

حس میکنم نمیدونی پولاتو باس، چیکارشون کنی🥴🥴

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
فوق فوقش یه دسته گل روانشناس از نظر اخلاقی اجازه دریافت هدیه رو نداره و احتمال اینکه بهت هدیه رو پ ...

من فک کردم یارو مشاور روانشناسه دوستان

نخوریدم

الان فهمیدم استارتر کنکوریه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی