2777
2789
عنوان

لباس مناسب بعد از زایمان

1020 بازدید | 12 پست

خانما اگه میشه راهنمایی کنید، من بارداری اولمه و هیچ تجربه ای ندارم،بعد از زایمان طبیعی لباس زیر مناسب چی بپوشم،سرجی فیکس لازمه؟موقع ترخیص شلوار باید بپوشم؟برای سزارین هم بگید لطفا.مانتو پیراهنی دارم،با جوراب ساق بلند بپوشم؟یا لگ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای من باردارم بعد زایمان عقده کردم هرچی لباس جذب و شلواره لگه بپوشم😂💔😐

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
مگه بعد از زایمان میتونی لگ به اون تنگی بپوشی  من هر کی رو دیدم پیرهن گشاد و آزاد بلند پوشیده& ...

من دوس ندارم ساق پام معلوم شه،مانتو پیراهنیمو با جوراب ساق بلند بپوشم خوبه؟؟شورت بارداریمو بپوشم؟یا لباس زیر آزاد؟

در مورد زایمان طبیعی نمی‌دونم ولی در مورد سزارین:

بستگی داره چه فصلی زایمان می‌کنی عزیزم

اگه فصل گرم سال هست ترجیحا یه پیراهن بلند بپوش که جلوش دکمه داشته باشه و بتونی در صورت لزوم سینه‌ت رو برای شیردهی در بیاری،حالا روش اگه دوست داری مانتوی جلو باز بپوش.

من پیراهنم بلند بود نیاز به جوراب اینا نداشت ولی شما اگه می‌خوای بپوشی جوراب بپوش عزیزم،پوشیدن لگ و شلوار و…با بخیه‌هایی که داری سخته.

در مورد زایمان طبیعی نمی‌دونم ولی در مورد سزارین: بستگی داره چه فصلی زایمان می‌کنی عزیزم اگه فصل گ ...

ممنون عزیزم، مانتوم جلوش دکمه خوره،شهریور انشالله زایمانمه،سرجی فیکس شورتی لازمه ببرم؟

ممنون عزیزم، مانتوم جلوش دکمه خوره،شهریور انشالله زایمانمه،سرجی فیکس شورتی لازمه ببرم؟

سرجی فیکس همون شور.ت جراحی توری هست؟

واسه من بیمارستان توی پکی که بهم داده بود ۴-۳تا گذاشته بود دیدم خوبه وقتی هم اومدم خونه یک بسته دیگه خریدم که نیاز به شستشوی لباس زیر نباشه