2777
2789
عنوان

یه عکس تو گوشی شوهرم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 38 پست
مرسی که همتون دارید صحبت های جامعه شناسی میکنید و دقیق بمن نگفتید کار درست الان چیه 💋

گلم کتر درست این ک منطقی حرف بزنید حنی مشاوره برین و از این مشکلی ک وجود داره بجای حل کردن جنجال نسازید باید قبول کنید شوهرتون مریض دل هست و این باید درمان شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میان میگن بهش اعتماد نداری پس🫤

آخه آدمه حسابی رفته عکس یه زنه دیگه رو گرفته اونم یواشکی

واقعا بوقید یا خودتونو ب اون راه زدین☹️

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اگر من برم لباس دقیییییقا مثل اون بگیرم چی بنظرت؟؟

باهاش بشین حرف بزن و بگو همچین چیزی دیدی تو گوشیش

بهش بگو عقده داری مگه؟ 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اگر من برم لباس دقیییییقا مثل اون بگیرم چی بنظرت؟؟

عزیزم مردی که مشکل داره بااین شلوار مشکلش حل نمیشه 

ماشالا خانوما هم که تو خیابون از نمایش رون سینه مو وپرتز لب و... کم نذاشتن دل مریض باید درست بشه 

به نظرم به روش نیار اصلا. این خانومایی که میگن ادمش کردیم ودعوا کردیم شوهرمون درست شد باور نکنید. نهایتا پنهانی این کارو میکنه 

تکرارشد بهشون بگو 

عزیزم مردی که مشکل داره بااین شلوار مشکلش حل نمیشه  ماشالا خانوما هم که تو خیابون از نمایش رون ...

نتونستم جلوی خودمو بگیرم انقدر بی تفاوت و ساکت شدم که گیر داد گفت باید بگی چی شده.

منم بهش گفتم.

یه دوستی داره که هم دختربازه هم با هم شوخی دارن.

گفت زنگ زده گفته کی دور و برته برام عکس بفرست منم برا اون فرستادم تازه از صورت طرف هم نگرفتم گفتم خوب نیست.

گفت تو به سر منم زیادی و ازین صحبتا...

بنظر نمیومد دروغ بگه 🥲