2777
2789
عنوان

یه عکس تو گوشی شوهرم 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 38 پست
نمیدونسته

همه مردا همینن دلشون میخواد نگاه کنن

هیزن دیگه تو ذاتشونه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا شاید یهو دستش رفته عکس گرفته از اون فضا من صد باز تو کافی شاپ تو خونه یهو دستم رفته رو دوربین عکس گرفتم هزار نفرم تو عکسا افتادن که بعد پاکشون کردم

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

لطفا نزنیدم. خاک تو سر اون زن که میدونه خیابون  چشم کثیف.. مرد حیض هست. واین پوششو انتخاب میکنه بعدم اگه ناراحت نمیشی مردی کع به ناموس مردم چشم داره.. 

من اگه بدونم حتی یه مرد کثیف نگاهم میکنه لباس این مدلی نمیپوشم 

بابا شاید یهو دستش رفته عکس گرفته از اون فضا من صد باز تو کافی شاپ تو خونه یهو دستم رفته رو دوربین ع ...

نه ۳تا عکس پشت سر هم بود که آخری از همه بهتر افتاده بود. تازه به سختی گوشیو گرفته بود رو پای خودش و عکس گرفته بود

لطفا نزنیدم. خاک تو سر اون زن که میدونه خیابون  چشم کثیف.. مرد حیض هست. واین پوششو انتخاب میکنه ...

البته دختره مطلقه ست 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حتما خوشش میاد تو یه محیط کاملا مردونه که فقط خودش خانمه اینطوری میپوشه

همه میگن مردا هیزن درست 

ولی زنا جرا باید جوری بگردن ک مرد هیز بهش توجه کنه و از خودش محافظت نکنه .

مگه یه جا پر گرگ باشه آدم میره میگه میخوام آزاد باشم بعد ک گرکها حمله کردن بگه وای چرا حمله کردن خب ذات اون گرگ درندگی شما نباید بری تو محیط گرگ ها  یا بدون مراقبت جایی ک گرگ زیاده

لطفا نزنیدم. خاک تو سر اون زن که میدونه خیابون  چشم کثیف.. مرد حیض هست. واین پوششو انتخاب میکنه ...

بعضی خانما هم میخوان ازاد و لخت بگردن هم توقع دارن چشم هیز نگاشون نکنه

وقتی ادای روشنفکری درمیاریم نتیجه ش میشه همین

مرسی که همتون دارید صحبت های جامعه شناسی میکنید و دقیق بمن نگفتید کار درست الان چیه 💋

به روی شوهرت نیار. ممکنه وقیح بشه. دیگه با گفتن شما که درست نمیشه. فوقش یواشکی انجام میده 

اگر تکرار شد بگو