2777
2789
مرسی که گذاشتی از دیشب هی چک میکردم ببینم تاپیک زدی یا نه.خاااااک بر سرشون واقعا.ولی بچه ها توجه کرد ...

امروز خونه نبودم همش فكرم اینجابود😍😍

اره واقعا حالا جالب اینجاس چندنفر تو عروسی داشتن از زنه حمایت میكردن😡😡

دلم خیلی برا دامادسوخت نامادریش همش میرفت پیشش تحویلش نمیگرفت😢😢

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥
 چه سرگذشت بدی اما واقعا یه پسر کلاس پنجم با یه مرد به اون بزرگی چه دوستی داره😁

دوچرخشو تعمیرمیكرده بعداكه بازنه دوس میشه الكی میگفته بچه رو دوسش دارم😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز خونه نبودم همش فكرم اینجابود😍😍 اره واقعا حالا جالب اینجاس چندنفر تو عروسی داشتن از زنه حمای ...

همه امروز دنبالت بودیم دوستم😆 

خیلی بده خیلی😔.واقعا کثافتکاریه یه آدم هرزه تا چند نسل آدمهای دور و بر اون قضیه رو درگیر میکنه.

همه امروز دنبالت بودیم دوستم😆  خیلی بده خیلی😔.واقعا کثافتکاریه یه آدم هرزه تا چند نسل آدمهای ...

آخییی مرسی😍😍

همش نگرانم كه بدقول شدم فردابچه هاپیدام نمیكنن😢😢

آره والا اونشب ازعروسی كه اومدم تاچندشب ذهنم درگیربود

ای جان تو مرسی که سر قولت موندی گلکم😘😘😘

آره راست میگی منم خیلی حساسم تا مدتها این چیزا تو ذهنم میمونه و اذیتم میکنه.فقط بازم میگم خدا لعنتشون کنه که باعث میشن آدم از انسان بودنش شرمنده شه.😔

بازم میسی عزیزم.شبت بخیر🙋😍😘

ای جان تو مرسی که سر قولت موندی گلکم😘😘😘 آره راست میگی منم خیلی حساسم تا مدتها این چیزا تو ذهنم م ...

😘😘😘😘

واقعا متاسفم واسه همچین زنایی...چه راحت زندگی بچه هاشو زندگی همسرشو از همه مهم تر زندگی خواهر شوهرشو خراب کرد😔چقدررررررر میشه پَست بود اخه😔😔

مطمئنم تا اخر عمرش روی آرامشو نمیبینه

🌸💕

واقعا متاسفم واسه همچین زنایی...چه راحت زندگی بچه هاشو زندگی همسرشو از همه مهم تر زندگی خواهر شوهرشو ...

دقیقا..

بخاطر یه رابطه احمقانه زندگی خودشو شوهرشو دوتابچشو خواهرشوهرشو اون پسره رو داغون كرد

یه بچه بدبختم به دنیا آورد كه اصلا معلوم نیس باخودش چند چنده😞😞

خیلی الان پسر بزرگش حول وحوش٢۵سالشه

ماشالا تو دوره ای هم اینکارو کرده که مثل الان که انقدر  خیانت زیاد شده به لطف فضاهای مجازی خیانت باب نبوده!!

فقط امیدوارم پسراش زندگی خوبی داشته باشن واقعا انصاف نیست زندگی آیندشونم مثل پدرشون باشه😔

🌸💕

دقیقا.. بخاطر یه رابطه احمقانه زندگی خودشو شوهرشو دوتابچشو خواهرشوهرشو اون پسره رو داغون كرد یه بچ ...

انصافا زندگی چند نفرو ناااااابود کرده😲😲فردا روز اون پسر کوچیکه بزرگ شه میخواد بگه باباش کیه تو چه خانواده ای بزرگ شده 😔

🌸💕

ماشالا تو دوره ای هم اینکارو کرده که مثل الان که انقدر  خیانت زیاد شده به لطف فضاهای مجازی خیان ...

آره بخاطرهمون مث بمب تركیده بودخبرش..

امیدوارم🙏🙏🙏

انصافا زندگی چند نفرو ناااااابود کرده😲😲فردا روز اون پسر کوچیکه بزرگ شه میخواد بگه باباش کیه تو چه ...

پسركوچیكه الان بزرگ شده بابرادراش رفت وامد داره فك كنم قضیه رومیدونه..انگارباهاش كناراومدن...ولی نمیدونم توشناسنامش اسم كیونوشتن؟؟😰😰

خدا همچین زنایی رو لعنت کنه 

ممنون دختر ایران که بهم اطلاع دادی 😘😍خیلی دوست خوبی هستی 

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!