2777
2789
عنوان

کاربر های عزیز نی نی سایت

190 بازدید | 7 پست

اینجا افراد مختلف از قومیت های مختلف با طرز تفکر مختلف و سلایق متفاوت عضو هستند 

ما باید یادبگیریم که قرار نیست تو این دنیا همه چیز و همه کس هم رای و موافق و هم نظر ما باشن 

این سایت یک سایت تبادل نظر هست و هر کسی هر کامنتی با طرز فکر خودش میذاره پس یک امر طبیعی هست که اختلاف نظر هایی وجود داشته باشه قرار نیست به خاطر این اختلاف نظر یقه همو بگیرید و هرچیزی از دهنتون در میاد بار همدیگه کنید 

طرز صحبت شما(چه فحش بدی چه قربون صدقه بری)نه چیزی به کاربرای دیگه اضافه میکنه نه چیزی ازشون کم میکنه بلکه فقط شخصیت شما رو نشون میده.

و مورد بعدی اینه که بعضی استارتر ها (فقط بعضی هاشون) تا کامنت منفی دریافت میکنن سریع به بقیه میپرن، دوستان وقتی شما تاپیک میزنید به دلایلی که بالا ذکر کردم باید انتظار هرگونه کامنتی رو داشته باشید چه منفی چه مثبت البته منظورم از منفی فحش و توهین نیست بلکه مخالفته پس خونسرد باشید و ظرفیت انتقاد پذیریتون رو بالا ببرید.

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف حق 

من دیروز تو یه تاپیکی بودم با تیتر" کدوم کاربر وایب خوبی میده و ..."

طبق معمول هر کسی اونایی که دوست داشت را تگ میکرد...

سه نفر اومدن و تاپیک را ریختن به هم ...

اونقدر حسادت عجیبی از نام بردن و تگ شدن  برخی کاربرها داشتند...

من حقیقتا متوجه شدم اینها در زندگی واقعی شون با جاری و عروس و خواهرشوهر چطوری رفتار میکنن که با یه نام بردن مجازی اینچنین اسفند رو آتیش شدند ...

من هیچ عکس العملی نشون ندادم ولی گزارش روی کامنت هاشون زدم و به نی نی یار گفتم ...

اما تعجب میکنم...برخی خانم های اینجا واقعا تنگ نظرهای بزرگی هستند!

قطعا طرف خودش از درون زجر میکشه...چرا اصلا باهاش کل کل کنیم وقتی خود طرف از درون پودر شده است...

حالا چرا با اون کاربران مشکل دارند؟ چون نظرشون مخالف هست با هم ...

واقعا ذهن کوچیکی دارند و فاقد اعتبارن

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حرف حق  من دیروز تو یه تاپیکی بودم با تیتر" کدوم کاربر وایب خوبی میده و ..." طبق معمول هر ...

بله متاسفانه منم خیلیا رو دیدم که چطور میان یک تاپیک سرشار از انرژی مثبت رو بهم میریزن 

مثلا یک کاربر روز خوبی داشته اتفاقات خوبی براش افتاده با ذوق شوق میاد تاپیک میزنه تا شادیش رو بیان کنه اما بعضی ها جوری میزنن تو پرش و جنگ دعوا راه میندازن که استاتر فقط اعصابش داغون میشه 

واقعا نمیدونم به اینجور ادما باید چی گفت

دوست خوب من که امضای منو میبینی یا نه حواست نیست و رد میشی اینو بدون در همین لحظه از خدا میخوام گرد و غبار غم از روی دلت بلند بشه و شادی و آرامش رو با تمام وجودت احساس کنی❤️🌱
بله متاسفانه منم خیلیا رو دیدم که چطور میان یک تاپیک سرشار از انرژی مثبت رو بهم میریزن  مثلا ی ...

بله متاسفانه👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...