2777
2789
عنوان

خانمایی که پتوس دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1566 بازدید | 40 پست
مال من تو آب خیلی خوب رشد میکرد وای تو خاک اصلا نمیشه😂

تو اب همه میگن قشنگتره ولی من دنبال رشد زیادم واسه همین میخوام بذارمش تو خاک

راستی تو خاک اماده بخر ارزونم هستن منو نگاه نکن دنبال قلمه زدنم من یه مریضی دارم عاشق اینم گیاها رو خودم پرورش بدم مثلا با قلمه یا بذر بعد بزرگ بشه لذت ببرم😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

از اب بردی به خاک؟ یا از همون اول کاشتی تو خاک؟

از خاک به خاک ، اوندفعه تو اب گذاشتم ریشه اش خراب شد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر موقع کاشتم سبزشده همینجور از اب ب خاک منتقل کن چیزیم نزدم بهش

راستش من تا حالا پتوس امتحان نکردم یکبار زاموفیلیا گذاشتم خراب شد😑

از خاک به خاک ، اوندفعه تو اب گذاشتم ریشه اش خراب شد 

تو خاک چقدر طول میکشه ریشه دار شه؟ هر چند روز یبار ابش میدی؟

یه شاخه ضعیف رو قلمه نگیر، یه شاخه قوی باشه برگاشم قیچی کن، نهایتا یکی دو تا برگ کوچیک تو قسمت نوک قلمه باشه ، برگ زیاد باعث میشه قلمه ضعیف بشه و خراب شه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پتوس وقتی میزاری تو آب نباید زیاد بمونه که ریشه‌هاش بلند شه اگه به آب عادت کنه بزاری توی خاک از بین ...

پس باید صبر کنم بلند بشن قلمه جدید بگیرم اخه ریشه هاشون اندازه ۱۰ سانت هستن

تو اب همه میگن قشنگتره ولی من دنبال رشد زیادم واسه همین میخوام بذارمش تو خاک راستی تو خاک اماده بخر ...

منم مثل خودتم همه گلامو از اول خودم پرورش دادم با ی قلمه خیلی کوچیک لذتش برام بیشتره

تو خاک چقدر طول میکشه ریشه دار شه؟ هر چند روز یبار ابش میدی؟

نمیدونم چقدر طول کشید ، نه هر روز که خراب میشه ، من خاک برگ آماده از گلفروشی گرفتم تو اون کاشتم، آب هم هر وقت خاکش خشک شد ، هر چهار پنج روز یه بار 

یه شاخه ضعیف رو قلمه نگیر، یه شاخه قوی باشه برگاشم قیچی کن، نهایتا یکی دو تا برگ کوچیک تو قسمت نوک ق ...

من بر اساس فیلمای اپارات قلمه تک برگی گرفتم😶‍🌫️

منم مثل خودتم همه گلامو از اول خودم پرورش دادم با ی قلمه خیلی کوچیک لذتش برام بیشتره

خب خداروشکر یکی مثل خودم دیدم😂😂دیروز خواهرم میگفت تو که اینهمه پول گلدون و خاک و پرلیت و هیومیگ و کود و فلان دادی تازه استرس نگرفتنشم داری خب یه گلدون بزرگ از گلخونه بخر پر از پتوس! گفتم والا من خسیس نیستم فقط عاشق اینم خودم شاهد جوانه زدنش و پر شدنش باشم 

نمیدونم چقدر طول کشید ، نه هر روز که خراب میشه ، من خاک برگ آماده از گلفروشی گرفتم تو اون کاشتم، آب ...

مرسی عزیزم

دوباره از چند سانت بالاتر ریشه قلمه بگیر بزار تو آب یه سانت ریشه زد بزار تو خاک اون ریشهام بزار تو آب بمونه هر ده پونزده روزی یه قاشق کود مایع بریز تو آب تا اونم تو آب برات گلبرگ بده 

خب خداروشکر یکی مثل خودم دیدم😂😂دیروز خواهرم میگفت تو که اینهمه پول گلدون و خاک و پرلیت و هیومیگ و ...

تو ام مثل من هر روز جوونه هاشونو نگا میکنی و کیف میکنی چقدر بزرگ شدن یا پاجوش زدن😍من که خیلی عادت کردم بهشون❤فقط کاکتوس سخته چون دیر بدیر بزرگ میشه

دوباره از چند سانت بالاتر ریشه قلمه بگیر بزار تو آب یه سانت ریشه زد بزار تو خاک اون ریشهام بزار تو آ ...

مرسی عزیزم پس صبر میکنم تا دوباره ریشه بده

فقط اینکه ریشه های یک سانتی بذارم تو خاک دیگه خیالم راحت باشه که میگیره؟

یه ساقه کوچیک از همون گل اصلی که چند تا ریشه هم داشته باشه میتونی بگیری مستقیما تو خاک بکاری ، این روش تضمینیه