2777
2789
عنوان

خانمایی که پتوس دارید تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 40 پست
تو ام مثل من هر روز جوونه هاشونو نگا میکنی و کیف میکنی چقدر بزرگ شدن یا پاجوش زدن😍من که خیلی عادت ک ...

میدونی من کلا عاشق این گلم چون هر چند روز یه جوانه میزنه این گل حس امید به زندگی رو به من میده عاشقشم😍 من گلهامو تو اشپزخونه نگهداری میکنم هرصبح که میخوام سماور روشن کنم اول میرم سراغ گلهام نگاهشون میکنم بهشون دست میکشم به جوانه هاشون ذوق میکنم😍

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

یه ساقه کوچیک از همون گل اصلی که چند تا ریشه هم داشته باشه میتونی بگیری مستقیما تو خاک بکاری ، این ر ...

من الان خاک و گلدون و قلمه همه چی اماده دارم خب فقط ریشه هاشون ۱۰ سانت شایدم بیشتر رشد کردن اشکال نداره الان بکارم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان خاک و گلدون و قلمه همه چی اماده دارم خب فقط ریشه هاشون ۱۰ سانت شایدم بیشتر رشد کردن اشکال ند ...

من اینطوری نکاشتم تا حالا، من از این روش کاشتم ریشه هاش پوسید ، من همون خاک به خاک کاشتم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
مرسی عزیزم پس صبر میکنم تا دوباره ریشه بده فقط اینکه ریشه های یک سانتی بذارم تو خاک دیگه خیالم راحت ...

من گلای پتوس رو اینجوری توی خاک کم میکارم یه هفته تا دو هفته میگیره اولشم یکم بیجون میشن چون شوکه میشه ولی برشون نداری دوباره بزاری تو آب مثل من😃

وللشون کن تا خودش جون بگیره

من اینطوری نکاشتم تا حالا، من از این روش کاشتم ریشه هاش پوسید ، من همون خاک به خاک کاشتم

خب پس قلمه میگیرم مستقیم میذارم تو خاک…خداکنه دستم سبز باشه بگیره😅

من گلای پتوس رو اینجوری توی خاک کم میکارم یه هفته تا دو هفته میگیره اولشم یکم بیجون میشن چون شوکه می ...

مرسی از راهنمایتت پس دو سه تا گلدون با روشای مختلف امتحانی میزنم به امیدخدا

خب پس قلمه میگیرم مستقیم میذارم تو خاک…خداکنه دستم سبز باشه بگیره😅

ان شالله، پتوس اصلی من اینه، یه شاخه از زیرش از تو خاک در بیاری مطمئن تره یه سه چهار تا ریشه هم داشته باشه خوبه ، یا اون قسمتهایی تو ساقه که حالت غده در میاره اونم بکاری تو خاک سبز میشه . مثل اونی که عکسشو گذاشتم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ان شالله، پتوس اصلی من اینه، یه شاخه از زیرش از تو خاک در بیاری مطمئن تره یه سه چهار تا ریشه هم داشت ...

ماشاالله زیباست😍سبز بمونه برات عزیزم

اهان ریشه هوایی منظورته پس همینا رو میکارم راستش تصمیم گرفتم سه تا گلدون کوچیک با روشای مختلف بکارم بالاخره امیدوارم یکیش بگیره😅

ماشاالله زیباست😍سبز بمونه برات عزیزم اهان ریشه هوایی منظورته پس همینا رو میکارم راستش تصمیم گرفتم ...

زنده باشی عزیزم ♥️، ان شالله که هر ۳ تاییشون بگیره و سبز بشه 🥰😍🌿