2777
2789

بچه ها حالم خیلی بده دست و پام سست شده توان ایستادن ندارم

من این چندروز ازمون دارم باید ارامش داشته باشم سرنوشتم بهش وابسته است 

شوهرم ادم راحتیه با همدانشگاهی های دخترش رفیقه .تقریبا دو ساعت پیش دیدم بلند شده خونه رو مرتب کنه در صورتی که هیچوقت کار خونه نمیکنه.لباساشو عوض کرد ادکلن زد موهاشو شونه کرد رفت دوش گرفت فهمیدم قراره مهمان بیاره خلاصه چندبار پرسیدیم قراره کسی بیاد با داد و بیداد و عصبانیت گفت نه تو شک داری به من هیچکس نمیاد. مگه من نمیتونم به خودم برسم (درصورتی که تو خونه به خودش نمیرسه) چند دقیقه بعد درحال خوندن جزوه هام بودم که زنگو زدن منم لباسم بشدت نامناسب شروع کردم داد وبیداد که تو چرا انقدر دروغگویی چرا نگفتی مهمون میاد و ... خون بپا کردم شوهرمم یه فرشینه برداشت برد پهن کرد تو حیاط درو باز کرد دختره تو دانشگاهش بود گفت میخوایم تحقیق بنویسیم و اینا. منم داد و بیداد کردم که تو خونه رو کردی کاروانسرا شعور نداری من ازمون دارم باید خونه اروم باشه و اینا ،دختره هم قطعا شنید چون با داد گفتم ولی توجهی نکردن شوهرم بساط پذیرایی رو برد تو حیاط خلاصه دوساعتی نشستن.

درهال ما ضد سرقته بعد چشمی داره منم از توی چشمی نگاه کردم شوهرم داشت گردن.... خودتون تا تهشو بگیرید دیگه

بچه ها دلم خونه میدونم خیانت می‌کنه دوست دختر داره ولی دیدنش خیلی دردناک بود انقدر گریه کردم چشمام کور شدن😭 الانم دختره رفت شوهرم اومد رفت تو اتاق با حالت قهر درو بهم کوبید

بچه ها من هیچکسو ندارم باکی دردودل کنم خودمو خالی کنم مادرم براش مهم نیست میگه مجبوری بسازی بابام ادم عصبیه بفهمه شوهرمو میکشه خودشو بدبخت میکنه خواهر برادر ندارم رفیقم ندارم شهر غریب 

شوهرم طلاقم نمیده میگه بری طلاق بگیری اول توروبعد خودمو میکشم یبار دادخواست طلاق دادم . خونه پدرم بودم شوهرم نصف شب اومد بنزین ریخت که اتیشمون بزنه همسایه ها فهمیدن مانع شدن شوهرم خیلی رد میده نمیتونم طلاق بگیرم هیچکسو ندارم توروخدا ارومم کنید

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یک چیزی میگم ناراحت نشو 

نمیدونم از قلم هست یا از نوع گفتنت هست همش میری پربازدید و این پربازدیدی بیشتر برای من انگار سناریوسازی ذهنه تا یک واقعیت

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

فقط اون احمق هرزه حقیر با وجود اینکه میدونسته طرف زن داره ....

https://www.karzar.net/251101                      متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

فقط ازخدا میخوام این تاپیک دروغ باشه و اگه هم نیس به بهترین نحو نجاتت بده و عاقبت بخیر بشی .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عجب تخیلات بی سرو تهی داری بچه جون برو درست و بخون مدرسه دوباره از شنبه باز میشه

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد