2777
2789
عنوان

طولانیه ولی جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 22 پست

به نظر خودم درسته..ولی حرفش اینه که از قضاوت مردم میترسه..آخه من چرا باید مثل آدمایی زندگی کنم که بینشون نیستم و شاید سالی سه چهاربار ببینمشون...

یا مثلا من خیلی دوست داشتم موسیقی کارکنم..یادمه یه شب توی یه مهمونی دخترای هم سن و سال من ساز زدن ولی من به خاطر همین تفکر سنتی که بابام نمیذاشت،خورد شدم..اگه علاقه نداشتم شاید اونقدر ناراحت نمیشدم.الان بابام فکرش بازتر شده..موسیقیو شرو کردم اما به نظرم یه مقدار دیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر خودم درسته..ولی حرفش اینه که از قضاوت مردم میترسه..آخه من چرا باید مثل آدمایی زندگی کنم که بی ...

نه دير نيست اول، بيست سال برا چي دير باشه، خوب اينا رو با لحن دوستانه  بگو، بهش فرصت بده، خيلي شرايط سختي برا پدر و مادرا هست الان ، دوستاتو خوب انتخاب كن، جيزي كه بودنو نبودنش انقدايي مهم نيست با اصرار نخواه سعي كن به مرور با صحبت به خواستت برسي لجبازي نكني، 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه دير نيست اول، بيست سال برا چي دير باشه، خوب اينا رو با لحن دوستانه  بگو، بهش فرصت بده، ...

من همیشه سعی کردم دخترقانعی باشم..به حرف مادرپدرم گوش بدم..از نظر خیلیا که از بیرون نگاه میکنن خیلی دختر خوبیم..اما خودم داغونم از درون چون الان که بزرگ شدم قدرت انتخاب و ریسک ندارم.

منم متولد۷۶ام.تا ی حدی با مشکل تو درگیرم.راهی ک من انتخاب کردم اینه ک خیلی از اعتقاداتم ب پدرو مادرم نمیگم تا بحثی پیش نیاد البته بعضی وقتا هم نمیتونم خودمو کنترل کنم و پیش میاد.یا وقتی کاریو میخوام انجام بدم ک اونا دوسش ندارن سعی میکنم با منطق باهاشون صحبت کنم و راضیشون کنم که همیشه هم نتیجه داده.باید قلقشونو بفهمی.مثلا من میدونم نقطه ضعفشون چیه و از طریق همون بعضی وقتا اقدام میکنم.البته اسمشو نمیشه نقطه ضعف گذاشت.

لوازم آرایشی و بهداشتی ناردون @nard00nshop
ممنون ازتون که وقت گذاشتین😚

بازم تلاش كن با مادرت دوست باشي پيشنهاد بده برين يه مشاوره با همديگه ، به نظرم خيلي ميتونه كمك كنه، چون تو هر چي بگي از نظرش بچه اي و نادون دور از جونت، اما مشاور يه متخصصه كه اكثرا نظراشونو قبول دارن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷