الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترامون نمیدونم چرا دارن انقدر خودشون و تنشون رو بی ارزش میکنن
داشتم ی ساعت تایپک میکردم قفل کرد
هدیه من به همه نی نی سایتی های عزیز نماز کن فیکون حضرت عباس هست اگر از هممممه جا ناامید شدی و دیگه خسته و بریده شدی یک ساعت وقت بزار و این نماز رو بخون به شرطی که برای من هم سر نمازت دعا کنی ...دو رکعت نماز میخونی مثل نماز صبح به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس در رکعت اول بعد از حمد ،بجای سوره توحید ،از اول تا پایان آیه ۹۳ سوره انعام رو بخون....در رکعت دوم هم بعد از حمد بجای توحید ، از ابتدای آیه ۹۴ بخون تا آخر سوره و ادامه نماز...در پایان هم هزار صلوات بفرست....این نماز رو نشسته و از روی قرآن میتونید بخونید ...حاجت من کربلاست ازت التماس دعا دارم رفیق .....حاجت روا باشید
چرا آدم باید اینقدر راحت خودشو در اختیار یکی بذاره!
از بی عقلی و سادگیشونه
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
ماهم دو سال بیشتر باهم بودیم اتفاقی بینمون نیوفتاد ولی خب دیدم بقیه قبل ازدواج مثل زن و شوهر بودن ازدواج کردن و خیلیم خوشبختن
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
والا بعضی همسن ها و حتی کوچکترهامو میبینم قدر تربیت پدر و مادرم رو میدونم.....
هدیه من به همه نی نی سایتی های عزیز نماز کن فیکون حضرت عباس هست اگر از هممممه جا ناامید شدی و دیگه خسته و بریده شدی یک ساعت وقت بزار و این نماز رو بخون به شرطی که برای من هم سر نمازت دعا کنی ...دو رکعت نماز میخونی مثل نماز صبح به نیت نماز کن فیکون حضرت عباس در رکعت اول بعد از حمد ،بجای سوره توحید ،از اول تا پایان آیه ۹۳ سوره انعام رو بخون....در رکعت دوم هم بعد از حمد بجای توحید ، از ابتدای آیه ۹۴ بخون تا آخر سوره و ادامه نماز...در پایان هم هزار صلوات بفرست....این نماز رو نشسته و از روی قرآن میتونید بخونید ...حاجت من کربلاست ازت التماس دعا دارم رفیق .....حاجت روا باشید
من بخدا مذهبی نیستم ولی خب آدم باید طرف تشنه نگه داره
ببین مذهبی هم نباشه آدم
انسان ک هست
میدونه پسر جماعت چی میخواد ازش !!!!
چرا باید خودشونو وسیله جن سی کنم آخه