2777
2789
عنوان

نی نی سایتای رو درک نمیکمم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 45 پست
چون ما همیشه حقو به اونی میدیم که داریم باهاش حرف میزنیم و چون اون از جانب خودش حرف میزنه

الان ی اقایی بیاد بگه ب زنم خیانت کردم چون زنم باهام میاد بیرون لباسش صورتی نیست ابیه درکش میکنیم؟

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان lili_82@ این موضوعو بیان کرد اما قفل کرده بود میخواستم‌اونجا بگم کاملا موافقم با حرفاتون خیلی ...

واقعا من همچین تاپیکای بیشتر از استاتر از اونایی که دفاع میکنن حالم بد میشه خیانت جنسیت نداره هر دو صورتش زشت و چندش

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان lili_82@ این موضوعو بیان کرد اما قفل کرده بود میخواستم‌اونجا بگم کاملا موافقم با حرفاتون خیلی ...

قفل کردم تا خورده نشم توسط بعضی کاربرا 

پس اون زنه بیچاره ای که در حقش ظلم شده چی ؟

حالا همین موضوع برای خودشون پیش بیاد تا هفت نسل طرفو نفرین میکنن که خونه خرابمون کرد

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چون ما همیشه حقو به اونی میدیم که داریم باهاش حرف میزنیم و چون اون از جانب خودش حرف میزنه

من خودم بشخصه سعی میکنم طرف حق رو بگیرم ی سریا واقعا مرد ستیزن فقط پشت زنن در صورتی که گناهکاره

قفل کردم تا خورده نشم توسط بعضی کاربرا  پس اون زنه بیچاره ای که در حقش ظلم شده چی ؟ حالا همین ...

واقعا همینه

اتفاقا من اون دوره خیانت دیده بودم و حالم خیلی بد بود اون تاپیک دیوونم کرد

همین حرفو زدم همه منو خوردن ک یکی توبه کرده تو نمیزاری

گفتم بخدا توبه اینجوری نیست زندگی ی خانواده رو نابود کرده بچه های اون مرد زن اون مرد چ حالی داشتن چی ب سرشون اومده اون مرد اون رابطه ها یادش نره و همش زنشو مقایسه کنه و و و 

گناهش تا ابد رو دوش ادمه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان ی اقایی بیاد بگه ب زنم خیانت کردم چون زنم باهام میاد بیرون لباسش صورتی نیست ابیه درکش میکنیم؟

خیانت توجیه نداره چه مرد چ زن 

وقتی یه سریا نمیتونن متعهد باشن بهترین راه طلاق واقعا

واقعا همینه اتفاقا من اون دوره خیانت دیده بودم و حالم خیلی بد بود اون تاپیک دیوونم کرد همین حرفو ز ...

متاسفم💔اینجا حق الناس رو فقط مادی میدونن دیگه خبر ندارن خیانتم حق الناسه غیبت حق الناسه...

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تاپیکی که شوهرم مادرشوهرمو میبوسه :/

😂😂بد دوره ای شد میترسم با داداشم گرم بگیرم زنش بیاد تایپک بزنه خواهر شوهرم اینکار و کرد بنطرتون بهش نظر نداره؟بهش شک دارم🤕

واقعا نینی سایت با دنیای واقعی خیییییلی فرق می‌کنه

تو دنیای واقعی به یه مجرد بگی ازدواج کن میگه قصد ندارم ولی اینجا همه دنبال شوهرن

تو دنیای واقعی هیچکس انقد پولدار نیست ولی اینجا همه درآمد ها بالای ماهی ۷۰ میل

تو دنیای واقعی اینهمه عااااااشق اسمشو نبر و ا.ن.ق.ل.اب.ی وجود نداره بخدا که وجود نداره

تو دنیای واقعی انقد همه پاک و مقدس و نمازخوان و روزه بگیر نیستن ولی اینجا همه خوبن 😐😐😐😐 امیدوارم ب کسی برنخوره ولی حرفام حقیقت 

😂😂بد دوره ای شد میترسم با داداشم گرم بگیرم زنش بیاد تایپک بزنه خواهر شوهرم اینکار و کرد بنطرتون به ...

بعضیا رو باید بذاری تو همون تباهیشون بمونن البته منظورم اون عروس های خوب نیستاا🙄😹🤷🏻‍♀️😹😹😹

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

خیانت توجیه نداره چه مرد چ زن  وقتی یه سریا نمیتونن متعهد باشن بهترین راه طلاق واقعا

گاهی طلاقم چاره کار نیست

من خودم خیانت دیدم شوهرم از همه لحاظ خوب بود و همو دوس داشتیم اما ی مدت شروع کرد ب خیانت و گردن نگرفتن ما دوتا بچه کوچیک داشتیم اتفاقا اینجا تاپیک میزدم راه حل خانوما وحشتناک بود حتی تشویق ب خیانتم میکردن اما خودم دست بکار شدم ک زندگیمو جم کنم شکر خدا اوضاع خوبه

بچه هامو اواره میکردم خوب نمیشد اصلا

شما فک کن ی سریا میدونستن متاهله و هماهنگ بودن باهاش.راحت انکار میکرد و اونا هماهنگ 

خیلی سخت بهم گذشت افسردگی خودم ب بچه ها نرسیدنم اینا همه مقصرش اول شوهرم بعد اون دخترا بودن 

واقعا نینی سایت با دنیای واقعی خیییییلی فرق می‌کنه تو دنیای واقعی به یه مجرد بگی ازدواج کن میگه ...

بله واقعا همین طور