2777
2789
عنوان

کی مقصره اینجا؟

255 بازدید | 37 پست

یه اکیپ دوستی رو تصور کنید

اسما مستعارن،آیسان،بیتا،یسنا،یلدا،سیمین،هدیه،خب ببینید هدیه و بیتا خیلی رفیق بودن،کم کم بعد یه مدتی کلا ارتباطشون قطع میشه هدیه با آیسان اوکی میشه،بعدش کلا ارتباط اینا هم قطع شد،آیسان و بیتا یهو صمیمی شدن اینا کلا دسته جمعی رفیق بودن و همه چی خوب بود حدود ۲ سال بعد آیدا پیدا میشه با بیتا رفیق میشه، بعدش آیسان هم رفیق میشه با ایدا،بعد یه مدت یسنا و سیمین دعوای شدیدشون میشه حتی کار به کتک کاری میکشه و دقیقا بیتا خودشو میندازه وسط آیدا و آیسان هم میندازه وسط

بعدش یسنا یهو اوکی میشه با سیمین و کلا همه چی به فنا میره بیتا میره دعوا با یسنا که چرا اوکی شدی با این

خلاصه یهو آیسان و بیتا دعواشون میشه کار باز به کتک میرسه بعدش

آیسان میره به آیدا میگه که اره بیتا پشت سرت گفته فللنو فیسار

بیتا پشت سر همه حرف میزده

بعدش آیدا هم عصبی میشه 

بیتا کلی پشت سر سیمین حرف زده بوده میره همه چیووو بهش میگه

می‌فرسته واسه سیمین به گوش یسنا میرسه که با سیمین صمیمی بوده باز دعواشون میشه و کلا یهو آیسان و آیدا ارتباطشونو با همه کم میکنن بعدش بیتا هم کلا پرت میکنن از همه جا بیرون :/

کی مقصره؟

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش یکم اسما فرق داشتن مثلا یکی یسنا یکی صغری اینجوری که گیج شدیم باز😂

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
مخم گوزید

با اسم مستعار گفتم کههه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

سناریو فیلم ترکی- دو دیقه اوکی نشید ببینم چ خبره-

واقعیته

من خودم همون آیدای اون وسط حس میکنم همه چی تقصیر من بود این وسط

قاطی شد نفمیدم

با اسم مستعار گفتم کههه

فقط میتونم بگم آیدا هیچ کاره بوده  خدانگهدار چیکارت نکنه کروکی کشیدم تو کاغذ فهمیدم چی شد😂

🤣🤣🤣🤣🤣

فقط این وسط بختتو هدیه😂💔

این بخشی از ماجراس هدیه هم آدم دورویه