2777
2789
عنوان

علائم سکته دارم بچها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 50 پست
پول ندارم شوهرم معتاده ولمون کرده  الان اگ برم میگن برو نوارقلب بگیر یا اسکن بگیر از گردن ندارم ...

اورژانس بیاد ببرتت رایگانه همه چی توی بیمارستانه 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین الان با زور سنگین ترین سرفه ای که میتونی بکنی و چند دقیقه انجام بده.تا خون به قلبت پمپاژ بشه

افرین ، چنبار همینکارو کن اسی

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص فشار خوردم من فشارخون عصبی هم دارم لوزارتان ۵۰ میخورم  اخه علائم فشارم همیشه درد پشت سر بود ...

کاش دکتر بودم و سر در میاوردم و میتونستم کمکت کنم ولی از اینجا فکر نمیکنم جواب تخصصی ای بگیری مگه اینکه کسی اینجا متخصص قلبی چیزی باشه

بنظرم خودتو برسون به اورژانس یه بیمارستان دولتی اول اونجا علائمتو میگی و شاید همون موقع پزشک اورژانس بتونه کمکت کنه و چیز خاصی نباشه و اگر پول هم همرات نباشه مطرح کن باهاشون باهات کنار میان 

کاش دکتر بودم و سر در میاوردم و میتونستم کمکت کنم ولی از اینجا فکر نمیکنم جواب تخصصی ای بگیری مگه ای ...

تا شب صبرمیکنم ببینم چی میشه ممنونم خواهرجون 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
اورژانس چجور اینو گفته عجیبه چون برا این موارد سریع امبولانس میفرستن

اره گفت میخوای بفرستم دنبالت من گفتم نه گقت بایدبری دکتر و این کارابکنی

اره گفت میخوای بفرستم دنبالت من گفتم نه گقت بایدبری دکتر و این کارابکنی

خب دیگه بنده خدا چیکار بکنه میشه از پشت تلفن معجزه کنه شمام احتمال زیاد گردنتونه یا معدتون

قلب انقد طول نمیکشه و اینجور نیست

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یبار برای احتیاط برین دکتر حتما... احتمالا هم عصبی باشه

نمیدونم نرفتم حالا درد از پشت مچ پای چپم شروع میشه میاد تابالا نصف بدنم اینجوره

چقدر بی خیالللی ...خدای نکرده اگه واقعا مشکلی باشه توی قلبت بلایی سرت بیاد چی 

من چند ماه پیش اکو داده بودم حدود هفت یا هشت ماه پیش مشکلی نبود فشارم بالاست عصبیه چیکارکنم خواهر