2777
2789
عنوان

علائم سکته دارم بچها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 50 پست

ببین عزیزم دو حالت میتونه داشته باشه یا در اثر تنش عصبی ای چیزی پیش اومده و درد عصبیه چون تنش عصبی پیش بیاد هم باعث دست درد میشه و هم معدرو بهم میریزه که معده بخاطر نزدیکی به قلب دردش مثل درد قلب احساس میشه ولی این نشونه ها خدای نکرده شاید خطرناک باشه مثل سکته ای قلبی ای چیزی دور از جونت که در این صورت گلدن تایمش ۱ ساعته و هر طور که شده و هر شرایطی داری برای سلامتی خودت و محض احتیاط خودتو به بیمارستان برسون که چکاپ شی و حفظ ارامش هم یادت نره ایشالا که چیز خاصی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول ندارم شوهرم معتاده ولمون کرده  الان اگ برم میگن برو نوارقلب بگیر یا اسکن بگیر از گردن ندارم ...

دستگاه فشار سنج نداری تو خونه؟ یا یکی از نزدیکانت یا همسایه ای کسی داشته باشه که بتونی بری و فشارت رو بگیری؟ شاید فشارت بالا باشه 

ببین عزیزم دو حالت میتونه داشته باشه یا در اثر تنش عصبی ای چیزی پیش اومده و درد عصبیه چون تنش عصبی پ ...

منم مشکل معده دارم سالهاست عصبی هم هستم قرص اعصاب مصرف میکنم فشارخون عصبی هم دارم ۲۷سالمه قبلا هم سینم تیرمیکشیده بخواطر معدم ولی دستمو گردنم همزمان نبوده باهاش

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
دستگاه فشار سنج نداری تو خونه؟ یا یکی از نزدیکانت یا همسایه ای کسی داشته باشه که بتونی بری و فشارت ر ...

قرص فشار خوردم من فشارخون عصبی هم دارم لوزارتان ۵۰ میخورم  اخه علائم فشارم همیشه درد پشت سر بوده سرگیجه شدید تهوع الان فقط همین علائمی ک بالا گفتم دارم 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
منم مشکل معده دارم سالهاست عصبی هم هستم قرص اعصاب مصرف میکنم فشارخون عصبی هم دارم ۲۷سالمه قبلا هم سی ...

ببین میتونه عصبی باشه ولی هیچی نمیتونم بگم میترسم باعث شه خدای نکرده اتفاقی برات بیفته

اگر شرایطشو داری جایی برو و فشارتو بگیر حداقل 

بزنگ۱۱۵

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

قرص فشار خوردم من فشارخون عصبی هم دارم لوزارتان ۵۰ میخورم  اخه علائم فشارم همیشه درد پشت سر بود ...

چنسالتونه

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

زنگ زدم اصلا راهنمایی نکردن جز اینکه بگن برو دکتر شاید یکی نتونه بره دکتر ادم یه راهنمایی ک می‌کنه&n ...

همین الان با زور سنگین ترین سرفه ای که میتونی بکنی و چند دقیقه انجام بده.تا خون به قلبت پمپاژ بشه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
زدم  میگن برو دکتر نوار قلب بگیر اسکن از گردن بگیر و فلان

پس خطرناکه حتمن برو 

برو اورژانس ی بیمارستان دولتی اگ بخاطر پولش نمیری