2777
2789

بی بی کرم سی سی کرم ها ابرسان و تونر ها که عالین و امتحانشونو پس دادن بهم معرفی کنید البته قیمت مناسب

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سیسی کرم فارماسی دارم خوبه راضیم، بجز مواقع خاص استفاده نمی کنم ازش.کرم پودر اصلا نمیزنم 

ابرسان لافارر و شوینده هم سینره میزنم 

من پوستم نرماله و حساس نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

ماسک خونگی من از این قرص ماسک ها دارم میذارم توی اب خیار یا شیر باز که شد مثل ماسک ورقه ای میشه بعد برای یه ربع روی پوست میذارم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.