عزیزان ی سوال دارم؟ کسی هست که برای زایمان سزارین دکترش بیهوشش کرده باشه؟ کدوم بهتره ؟ من دوتا سزارینم سر سدم از کمر بعدش خیلی کمر درد داشتم مبخوام بدونم بیهوشی هم اون همه مادر اذیت میشه؟
تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
1
50%
3
0
0%
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر آدمی، چه پولدار و چه بیپول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بیشعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچکدام مانع از ابتلا به این عارضه نمیشوند. به عبارت دیگر، بیشعوری مرضی است که میتواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند
برا من اول بی حسی زدن که چقدر کشنده بود ..آمپول به کمرت میزنن .. بعد که سزارین تموم شد و بچه به دنی ...
وااای بنده خدا شما در آن واحد جفتش رو هم تجربه کردی😥
خب چه کاری بود از همون اول بی هوشت میکردن🙁
وااای بنده خدا شما در آن واحد جفتش رو هم تجربه کردی😥 خب چه کاری بود از همون اول بی هوشت میکردن🙁
نمیدونم والا ..شاید مدلشون اینجوری بوده ...من زیاد به این چیزا دقت نکردم ..چون اینقده گریه کردم از خجالت که جونم داشت در میومد ..دکتر تعجب کرده بود که چرا اینقده گریه میکنم ...روم هم نمیشد بگم از خجالته ...بالاسرم کلی مرد بود
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نمیدونم والا ..شاید مدلشون اینجوری بوده ...من زیاد به این چیزا دقت نکردم ..چون اینقده گریه کردم از خ ...
😃😃😄بنده خدا
دکترا براشون عادیه انقدر دیدن🥲