سلین_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1180 عنوان داروخونه پول نقد قبول میکنه؟؟؟ 74 بازدید | 7 پست دیروز ی فروشگاهی ک قبول نمیکرد بزور گفتم تو کارتم پول نیست گرفت حالا داروخونه چی من ی چیزی قرصی لازمم قبول میکنه؟؟ 1403/03/01 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra7878 عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 36980 اره قبول میکنه https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23410 اره من دیروز دارو گرفتم پول دادم سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11987 من اونروز با پول نقد گرفتم بقیشم پس داد کلی 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
سلین_جون مدیر استارتر عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 1180 خوب خداروشکر ولی دارم از درد جون میدم چطور برم بگیرم اصلا 😫😵