2777
2789
عنوان

شوهر فراری

200 بازدید | 9 پست

هر وقت بخواهیم بریم شهرستان خونه پدر یا عروسی 

ما رو می ذاره فرار می کنه به بهانه کار

منم دیگه نمی‌رم شهرستان

چند وقت پیش برادر شوهرم گفته بود من هستم سرکار تو برو با زن و بچه ت بمون دو روز

امروز میگه نه من شما رو چهارشنبه ظهر می برم خودم برمی گردم پنجشنبه عصر میام بعد شام برگردیم

منم گفتم وقتی برادرت هست چیکار داری برگردی 

میگه نه من خیلی کار دارم 

منم گفتم پس نمی ریم جواب پدرت هم خودت بده 

چه کار واجبی ه که پنجشنبه چهار بار بری برگردی

گفته به من اعتماد نداری گفتم نه 

سه سال پیش هم ما رو عروسی برد شهرستان ساعت چهار صبح برگشت اونم جمعه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر توهم نرو پسرشون مشتاق خونه پدرو مادرش نیست عروس چیکار داره اونجا حرفیم زدن پسرتون کار داره نمیتونه بیاره 

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
حتما قبلاً فیلم می دید

حالا نمیدونم چه کاری ولی یه کاری میکنه و توی تنهایی خیلی بهش خوش میگذره و همیشه به دنبال فرصته که شما خونه نباشی... 

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
ما خیلی دیر به دیر می ریم

مهم نیست شما بری یا نه... فشار بهش بیاد کارشو جای دیگه انجام میده... مهم صورت مسئلست

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند