2777
2789
عنوان

خودکار مشکی یا ابی ؟

136 بازدید | 12 پست

برا امتحانا نهایی خورکار مشکی ببریم یا ابی ؟

معلممون اصرار داره باید مشکی ببریم اما مدیر و معاون میگن حتما باید ابی باشه که گیر ندن بهتون 

اونایی که تجربه دارین بگین ببینم کدوم بهتره کدومو بخرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها کسی میتونه منو راهنمایی کنه من یازدهم تجربی چجوری برای کنکور بخونم متاهلم بچه دارم نهایی هام هست برای 404  

405 هم خیلی عقب میوفتم زودتر از یه سال فکر میکنم تموم میشه دیپلمم 

بچه ها کسی میتونه منو راهنمایی کنه من یازدهم تجربی چجوری برای کنکور بخونم متاهلم بچه دارم نهایی هام ...

من فقد میدونم از درسای یازدهم بیشتر تو کنکور میاد مثلا از یه سایت خوندم فصل سه شیمی یازدهم شیش تا سوال داره این خیلیه به نسبت بقیه البته همینم نسبیه 

یا از درس زیست 2 فصل هفت شیش تا سوال ...

اینطوری که میگم ینی مثلا از فصل سه شیمی دهم دو تا سوال میاد منظورماهمیت درساس 

اگه نیاز به معلم داریم الا ببین 

خیلیم شنیدم میگن این موسسه انلاین تام لند خیلی خفن تر از صد تا کلاس حضوریه شنیدما خودم تجربه نکردم 

بیشترین سوالای ریاضیم مربوط به مباحث معادله نا معادله ،تابع ،مثلثات و هندسه هر سه پایس

اگه هیچییییی نخونی اما تحلیل های کنکور چن سال اخیرو ببینیم خیلی راه میوقتی این خیلی جوابه

ببخشید طولانی شد سعی کردم هر چی میدونم بگم