2777
2789
عنوان

تجربه من از نوزاد نارس 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 63 پست
پسرمنم ٣٣هفته با وزن ٢٥٠٠و قد٤٤ سانت به دنيااومد دوهفته مراقبت هاي ويژه بود و موقع ترخيص٢٢٠٠، امروز ...

بله دقیقا

خدا پسرتون و حفظ کنه 

خدا برای همه خیر بخواد 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

سلام عزیزم خداروشکر که روزای سخت زندگیتون گذشت منم ۳۴ هفته زایمان کردم ولی الان هشت ماهه ازاسترس مردم وزنده شدم بچم رفلاکس شدیدداره از ۵ ماهگی دیگه وزن نگرفت الان هشت ماه وده روزشه بدنش هنوز یکم شله بچه شما بدنش شل نبود؟تازگیا با ی چشمش حالت چشمک زدن داره بردم متخصص لوبل دادگفت ممکنه تشنج باشه نوارم نگرفت الان یک ماه داره دارومیخوره خوب نشده دوباره میخوام ببرم ی دکتردیگه.کی تموم میشن این روزای بد داغونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خداروشکر که روزای سخت زندگیتون گذشت منم ۳۴ هفته زایمان کردم ولی الان هشت ماهه ازاسترس مرد ...

سلام عزیزم 

انشالله درست میشه 

زایمان زود سختی های خودشو داره 

نذر امام زمان کن 

عزیزم خیلی سخته میدونم ولی باور کن درست میشه اینقدر شیطونی برات میکنه اینقدر بالا پایین میپره که خودت خسته میشی 

سلام عزیزم خداروشکر که روزای سخت زندگیتون گذشت منم ۳۴ هفته زایمان کردم ولی الان هشت ماهه ازاسترس مرد ...

حالا من نمیدونم شاید دکتر خیلی ماهری باشه بدون نوار متوجه شده 

ولی به نظرم قبل از دارو دادن ی دکتر دیگه میبردی 

برای شل بودن بدن یکی از خانم های اینجا که دوستم هم هست پسرش بدنش شل بود و برد کار درمانی الان خیلی خیلی خیلی بهتره 

حالا من نمیدونم شاید دکتر خیلی ماهری باشه بدون نوار متوجه شده ولی به نظرم قبل از دارو دادن ی دکتر دی ...

سلام عزیزم ممنون ک جواب دادید بردم ی دکتر دیگه نوار خداروشکر خوب بود بهم گفت احتمالا تیکه این حالت چشمک زدن ودارو داد گفت بدم .بچه شما بدنش اصلا شل نبود؟چون نارسا یکم شل هستن

سلام عزیزم ممنون ک جواب دادید بردم ی دکتر دیگه نوار خداروشکر خوب بود بهم گفت احتمالا تیکه این حالت چ ...

شل نمیدونم منظورتون چیه ؟

خب خدا و شکر تشنج نیست گفت کی خوب میشه ؟

بیین بچه های ژودمیان دنیا یکمی و شاید زیاد تاخیر داشته باشن 

خیلی باید باهاشون کار کنی خیلی 

حتی اگه از الان فک میکنی ببر کار درمانی 

الان چند وقتشه بچتون ؟

چه کارایی انجام میده 

سلام امیدوارم باشی😞منم بچن نارسه از ی طرفم چون حساسیت داره دکتر شیرخشک رژیمی نوشته ک وزن نمیگیره شما چیکار کردی اخر چ شیرخشکی دادی؟؟

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
سلام امیدوارم باشی😞منم بچن نارسه از ی طرفم چون حساسیت داره دکتر شیرخشک رژیمی نوشته ک وزن نمیگیره شم ...

سلام عزیزم 

مبارک باشه 

شیر خشک اپتامیل پپتی میشه 

من کنارش شیر گلدن گات شیر بز خارجی بود میدادم 

بچه نارس اولش سخته ولی خدا خودش کمک میکنه همیشه 

زودی بزرگ میشه غذا کمکی میدی 

راه میره 

اینقدر شیطونی میکنه خودت خسته میشی 

پسره من الانم کم وزنه 

خوش غذا نیست 

خیلی چیزا و اصلا لب نمیزنه 

واسه همینم لاغر لاغره 

مهم اینه سالم باشن وزن درست میشه 

من میام نی نی سایت سر میزنم 

سوالی چیزی داشتی بپرس عزیزم 

چند کیلو و چند هفته اومدن ؟

چرا زود زایمان کردی 

سلام عزیزم

پسرت گفته بودی شبکیه چشمش درست نشده بود چن وقت گذشت تشکیل شد؟

من الان دخترم بردم دکترمیگه ۸۰درصدرگهای چشمش تشکیل شده ۳۴هفته دنیااومدباوزن ۱۸۰۰

۳هفته دیگه بایدببرم ۲۸روزشه

منم خیلییییی نگرانم😔😔😔

تروخدا جواب من یکی رابده.من پسرم 35هفته دنیا اومد.الان دوماه و 17رورشه تماس چشمی کم داره و لبخند نمی ...

سلام عزیزم 

خب بچه هست نارس دیرتر از بچه های دیگه حرکات و انجام میدن 

بردی واسه شبکیه چشمش 

سلام عزیزمپسرت گفته بودی شبکیه چشمش درست نشده بود چن وقت گذشت تشکیل شد؟من الان دخترم بردم دکترمیگه ۸ ...

سلام عزیزم 

مبارکه 

درست میشه عزیزم 

زمان میبره 

برای های نارس خیلی اولش سخته ولی درست میشه همه جی مث من خودتو از بین نبر ببین زودی بزرگ میشن راه می‌رن میخندن صبور باش و توکل کن به خدا 

سلام ببخشید داشتم درمورد تنفس صدا دار نوزاد سرچ میکردم تاپیک شما که گفته بودید بینی نوزادتون صدای خرخر میداد رو دیدم من دخترم الان سیزده ماهشه از دوماهگی تنفسش صدا دار شد و گفتن نرمی حنجره س و نهایت تا یکسالگی خوب میشه ولی هنوز خوب نشده خیلی اذیت میشم چندین دکتر و فوق تخصص ریه هم بردم ولی قطعی نمیگن که حتما نرمی حنجره س توی اینترنت نوشته ممکنه تا دو سه سالگی طول بکشه.. تنفس صدا دار پسرشما بخاطر چی بود و کی خوب شد؟

سلام ببخشید داشتم درمورد تنفس صدا دار نوزاد سرچ میکردم تاپیک شما که گفته بودید بینی نوزادتون صدای خر ...

سلام عزیزم

پسر من الان ۲ سال و ۲ ماهشه وقتی شیر میخوره با آب یا هرچیزه مایع اگه بعدش آروق نزنه تو خواب خر خر داره و سرفه میکنه واسه رفلاکس بود