2777
2789
عنوان

تجربه من از نوزاد نارس 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3127 بازدید | 63 پست
خدا بهتون ببخشتش     دختر من ۲۷۰۰ بدنیا اومد اونم تو ۳۸ هفته. بازم ریز بود بچه هی نارس ک ...

ممنون عزیزم 

من بااینکه وزنش۲کیلو بود اما مثل من فقط استخونش سنگین بود بخدا یکم بزرگتر از کف دست بود خیلی عذاب کشیدم تا جون بگیره اما خداروهزار مرتبه شکر الان هربار که نگاش میکنم تمام لذت های دنیا تو قلبم سرازیر میشه از بس شیرینه این بچه

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش درگیر نوار مغز و قلبو چشمو اینا هستم ..داغون شدم  انواع سونو.. اگر بدونی از بچه هام چق ...

اره میدونم 

خوب میشه نگران نباش 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
من۳۵هفته بدنیا اومد باوزن ۲کیلو کم کرد شد ۱۸۰۰  الان ۲سالشه اینقد شیطوووونه از دیوار راست میره ...

اره دقیقا همینه 

من که پسرم ۱۷۰۰ اومد دنیا 

خدا و شکر برای الانه همه بچه ها 

من شیر خودمو میدم  اره واقعا سخته ولی خب برا من که ۱۲ سال بچه دار نشدم شیرینه

خدا حفظش کنه 

ولی آرزومه اون روزو ببینم

منم دقیقا همین حس و داشتم 

من به پسرم شیر خشک گلدن گات میدادم چون به پروتئین گاوی حساسیت داشت 

از همون اول زینک دادم 

بزرگ میشه از درو دیوار بالا میره 

فقط سخته دیگه ولی درست میشه 

منم سال ۱۳۷۴با وزن ۹۰۰ گرم 

یعنی یک کیلو هم نبودم 

در آمادگاه اصفهان در ۶ماهگی بدنیا اومدم

الان که دیگ علم یک دنیا دگرگون شده انشالله ب سلامت همگی زایمان اصلا هم نترسید تا خدا نخواد یک برگ هم نمیفته  همه ی لباس هام تماما  میدوختند

کلیپس  کنار لباسم گذاشتم تا اندازش بفهمید یک وجب هم نیست تازه اینجا یعنی دوماهم بوده 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
اینجا ۳ماهش وای باید میدی وقتی بدنیا اومد چه قیافه ایی داشت😂  نگا چقد پوستش تیره بود بعد تغییر ...

ای ننه ماشالله همه بچه ستارس شبیه هم هستن خدا حفظش کنه ماشللعذ

بله25 روز کلا NICU بود ودرست نمیتونست نفس بکشه فوت شد

بعضی از بچه های روح کوتاهی دارن 

خیر خواست خدا بوده 

خدا به دلت آرامش بده 

ممنون عزیزم  من بااینکه وزنش۲کیلو بود اما مثل من فقط استخونش سنگین بود بخدا یکم بزرگتر از کف د ...

اره واقعا خیلی سخت بود الان که راه میره میخنده همه چی یادم میره ولی چه جوونی داشتم با زایمان و خونریزی و درد ۲۶ روز روی صندلی بیمارستان خوابیدم و خونه نرفتم جز برای دوش 

خواست خداست 

همه چی با لطف و کرم خداست 

منم سال ۱۳۷۴با وزن ۹۰۰ گرم  یعنی یک کیلو هم نبودم  در آمادگاه اصفهان در ۶ماهگی بدنیا اوم ...

خدا حفظت کنه عزیزم 

بله خدا خواسته 

موفق و شاد باشی همیشه 

ای ننه ماشالله همه بچه ستارس شبیه هم هستن خدا حفظش کنه ماشللعذ

فدات عزیزم خدا عزیزاتو حفظ کنه برات🥰🥰

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
اره واقعا خیلی سخت بود الان که راه میره میخنده همه چی یادم میره ولی چه جوونی داشتم با زایمان و خونری ...

خدا بچه هاتو حفظ کنه 

من ۱هفته درد زایمان داشتم زایمان نکردم جونم دراومد تا بدنیا اومد خیلییی سخت بود ولی خداروشکر به سختیش میارزید 

پسرمنم ٣٣هفته با وزن ٢٥٠٠و قد٤٤ سانت به دنيااومد دوهفته مراقبت هاي ويژه بود و موقع ترخيص٢٢٠٠، امروز پنج ماهه شد و ماشالا وزنش بالاي ٩ كيلو قد ٧٠سانت، ميخام بگم نگران نباشين و همه تمركز و انرژيتون رو بذارين رو نوزادتون مطمئن باشيد نتيجشو ميبينين، چون خودم اون اوايل خيلي بي روحيه بودم و افسرده ميومدم نظرات رو اينجا ميخوندم و ازنطر بعضي مادرا كه ووزادشون تپل و باهوش شده بود روحيه ميگرفتم خاستم اينو بگم كه شايد يه مادر مثل من خوند و متوجه شد روزاي سخت ميگذره و شيريني به جا ميمونه انشااله