2777
2789

عزیزان سلام ، امیدوارم حالتون خوب باشه 

دوستان من حدود یه سال هست ک با یه آقا فقط به صورت چت در ارتباط هستم « فقط چت » 

این آقا اول رابطه اخلاق و رفتار خیلی خوبی نداشت و همش بهونه کار و نمی‌دونم بلد نبودن میآورد 

منم بهش یاد دادم ک با یه دختر دیگه درست رفتار کنه ، بعد اون گفت ک میخام با خودت ازدواج کنم و عاشقم ، حقیقتا من نمیتونم رفتار گذشتش و از یاد ببرم ، خیانت و اینا نبود ولی بد اخلاقی بود ، حالا نظر شما چیه 

عزیزان فقط از نظر اخلاق عرض میکنم 

منم بهش فقط یه پیشنهاد دادم ک چون خیلی می‌گفت حضوری با مجازی فرق داره گفتم ک تایم آشنایی میگیرم از خانواده ها ، به نظر شما واقعا اخلاقش برنمی‌گرده ؟ 

اگر تجربه ای دارید بگید .

« اینم عرض کنم ک دلیل حضوری ندیدن همدیگه حساس بودن خانواده من هست ، حتی ما بدون اجازه هم چت میکنیم و من روز اول بهشون گفتم » 

نظراتتون و می‌فرمایید ؟ فقط اینم بگم ک الان اخلاقش درست شده 

بداخلاقی تو چت رو نمیفهمم یعنی چی؟

تا حضوری نباشه نمیشه اخلاق طرف رو شناخت

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

. یعنی توجه نکردن ، مهم نبودن حال طرف برات ، گیر دادن های الکی 

شاید اولا دوست نداشته و با کسی بوده بعد کات شده توجهش بیشتر شده بهت

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.