2777
2789
عنوان

با یه پسره که شبیه پسرعموم بود دوست شدم(پسرعمویی که کراشمه)

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 68 پست
ببین وقتی این مدت پسر عموت کاری نکرده و قدمی پیش نزاشته پس کلا بیخیالش شو و وقتتو تلف نکن براش  ...

خب منم میخام بیخیالش شم 

ب خودم فرصت بدم کسی بیاد تو زندگیم

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورش شلوغ بود جونم

شغلش مثلا نظامی بود

اونو بهونه کرده بود

درحالی ک من بهش گفته بودم ک قبلا دوست پسر پلیس داشتم 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
شغلش مثلا نظامی بود اونو بهونه کرده بود درحالی ک من بهش گفته بودم ک قبلا دوست پسر پلیس داشتم 

بابام نظامی هست عزیزم تایم کاری دارن دروغه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
فقط چندبار چت کردیم خیلی معمولی  من‌مسافرت رفتم گفت میگفتی خودم برات بلیط میگرفتم و کلید خونم ...

پسرعموت منظورمه اخه

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
بابام نظامی هست عزیزم تایم کاری دارن دروغه

میدونم

دختر عموم پلیسه ازش پرسیدم

گفت دروغ میگه 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
میدونم دختر عموم پلیسه ازش پرسیدم گفت دروغ میگه 

اره

اره همون پسرعمو رو میگم یبار اومد دیدنم‌ برام‌هدیه اورد و تاکید کرد حتما باز ببینمت ولی دیگه خبری ا ...

شغلش چیه که آنقدر سرش شلوغه وقت نکرده سراغ بگیره دیگه 

سلام مستانه من الان همه تاپیکاتو خوندم و کلی ذوق کردم 😍😍پسر همون چی شد بالاخره ؟ بعد دیدارتون اتفاق جدیدی نیوفتاد؟؟؟

نمیدونی چقد خوشحال شدم برات کادو هم خریده

ایشالا بهش برسی از ته دلم دعا میکنم برات