2777
2789
عنوان

با یه پسره که شبیه پسرعموم بود دوست شدم(پسرعمویی که کراشمه)

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 68 پست

بی خیال بابا پسره هول دنبال رابطه بود 

سبزه هستی که هستی 

اصلا چه معنی داره خودتو کم ببینی به خاطر ی پسری که ارزش دوستی رو به رابطه می‌دونه 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پسرا بیشرف شدن همه رابطه میخوان

چون متاسفانه یه سری از دخترا پا میدن اینام همرو به یه چشم نگاه میکنن  دخترای خوب ثابت کنین که با ارزش هستین تا ریشه ی این هول ها خشک بشه 

اسمم نظر همسرمه
نه اخه من این تیپ‌پسرارو دوس دارمو اون‌تایمی ک‌باهاش بودم ذوقشو داشتم‌واقعا باب دلم بود و دوسش داشتم

من میگم دوسش نداشتی فقط چون شبیه عشقت میدیدیش برات جذاب بوده برای منم اتفاق افتاده بعدازگذرزمان متوجه میشدی حستو

خوپ همون اول نمی‌دونست که نمیخوای بهش پا بدی یه کم اینور اونورت کرد راه پیدا کنه ، موفق نشد یه ایراد ...

آرعه دقیقاا

منم یکی بود اول رابطه گفت همه جوره باهم باشیم گفتم اوکیه ولی من س...س نیستم بگم اول رابطه 

گفت حالا ب مرور کنار میاییم

گفتم ن والا این قضیه جدیه اگ دنبال رابطه ای الکی وقت خودتو منو تلف نکن

گفت باشه من دنبال رابطه جدیم

شمارمو گرفت زنگ زد 

شبش ی پیام داد من جواب دادم ۲ ساعت بعد ج داد

فرداش زنگ زد ۴ دقیقه حرف زد دقیقااا ۴ دقیقه ک دو دقیقشم گفت ببخشید ی لحظه بعد با رفیقش حرف زد

دوباره تاا فرداش خبری نشد

پس فرداش صبحش ی صبح بخیر گفت جواب دادم خبری نشد

تاا ظهر ک زنگ زدم گفت ببخشید من بهت دو ساعت دیگ بزنگم؟!

گفتم باشه

دو ساعت شد ۸ ساافت خبری نشد

پیام فرستادم  ممنون ک زنگ زدین خدافظ

گفت قضاوت نکن

منم کلا شمارشو پاکیدم از اونم کلا خبری نشد😂😂😂

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

اسی جان جریان پسرعموت چیشد 

گفتی اومد بیرون رفتید

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
اره

میخواستی بگی ادمها دنبال نداشته هاشونن...

عزیز دلم سلیقه ها فرق میکنه و این معنی این نیست تو زشتی یا دوست داشتنی نیستی من دو تا داداش دارم یکیشون یکیشون سبزه انتخابهاشون کاملا متفاوته سفید یه زن سبزه رو گرفته و داداش دیگم که خودش سبزست زنه سفید.... والا هر دوشونم با عشق ازدواج کردن .... باورم نمیشه متولد ۷۰ ای و با حرف کسی که داره از سلیقش میگه به خودت خورده میگیرق اصلا نباید به هیچجات باشه و کسیو که میبینی حالتو بد میکنه درشو بزار همیشه حالت خودت اولویتت باشه به چپت که چی دوست داره چی دوست نداره... اونم این ادم که کش تومونشم نمیتونه نگه داره و یه الت متحرکا....خودت حالت بهم نمیخوره ازش 

ببخشید ولی برام عجیب بود  تو عاشق پسرعموتی با توجه به پستهای قبلیت بعد چون فقط شبیه پسر عموت ب ...

ببین من ۳۲سالمه با پسرعموم نتونستم اوکی بشم

و کم پیشمیاد از کسی خوشم بیاد.این شخصم دقیقا اونی بود ک سلیقه منه.ایا حقم‌نبود ب خودم فرصت بدم؟

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
ببین من ۳۲سالمه با پسرعموم نتونستم اوکی بشم و کم پیشمیاد از کسی خوشم بیاد.این شخصم دقیقا اونی بود ک ...

ببین وقتی این مدت پسر عموت کاری نکرده و قدمی پیش نزاشته پس کلا بیخیالش شو و وقتتو تلف نکن براش 

واسه حرف این پسرم ناراحت نباش زور بهش داشته از جای دیگه سوخته اینو گفته 

ان شالله بهترینا برات پیش بیاد 🌱

آرعه دقیقاا منم یکی بود اول رابطه گفت همه جوره باهم باشیم گفتم اوکیه ولی من س...س نیستم بگم اول راب ...

ولی این تو این چندروز حتی سرکارم‌با من چت میکردتایم خالیشم تلفنی حرف زدیم و رفتیم بیرون

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا
آرعه دقیقاا منم یکی بود اول رابطه گفت همه جوره باهم باشیم گفتم اوکیه ولی من س...س نیستم بگم اول راب ...

دورش شلوغ بود جونم

هیچی دیگه همو ندیدیم 

هیچ 😑شغلش چیه