2777
2789
عنوان

با یه پسره که شبیه پسرعموم بود دوست شدم(پسرعمویی که کراشمه)

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 68 پست
زر زده مطمئن باش فقط بخاطر اون جریان بوده که قبول نکردی الانم اینطوری تلافی کرده که بگه چی؟ من تو ...

نه با اصرار من گفت

وگرنه میگفت‌بخاطر رابطه تموم کردم

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اول گفتم نمیشه و قبول کرد

تلاشش رو کرده که شاید بتونه راضیت کنه برای رابطه

در واقع هم کسی که برای رابطه دوست میشه به هدفش نرسه میزاره و میره

فدای سرت 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اخه اول همو دیدیم‌اوکی داد گفت پسندیدم و خیلی باهام‌خوب بود یهو سرد شد و فک کنم قبلا یبار شکست عشق ...

خوپ همون اول نمی‌دونست که نمیخوای بهش پا بدی یه کم اینور اونورت کرد راه پیدا کنه ، موفق نشد یه ایراد گذاشت روت و رفت به درک 

اسمم نظر همسرمه

عزیزم ازاول شروع رابطتت اشتباه بوده شما هم ازاون خوشت نمیومدع واونوکاملاشبیه پسرعموت میدی وبنظرمن ظلم بوده هم درحق خودت هم اون.سعی کن همیشه بخاطر دل خودت واردرابطه بشی نه بخاطرتطابق ذهنت اینجوری گمراه میشی

نه با اصرار من گفت وگرنه میگفت‌بخاطر رابطه تموم کردم

الان حساس شدی اینو میگی

اینطور نیست اصلا 

پسرا انقدر پررو و بااعتماد بنفسن که کوچیکترین چیزی از ظاهر دختر نپسندن همون بار اول میزنن تو روش 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

عزیزم ازاول شروع رابطتت اشتباه بوده شما هم ازاون خوشت نمیومدع واونوکاملاشبیه پسرعموت میدی وبنظرمن ظل ...

نه اخه من این تیپ‌پسرارو دوس دارمو اون‌تایمی ک‌باهاش بودم ذوقشو داشتم‌واقعا باب دلم بود و دوسش داشتم

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا